«Το να πειράζει το πρόσωπό της μια όμορφη κοπέλα το θεωρώ ανόητο», δήλωσε η Ειρήνη Μερκούρη

Η Ειρήνη Μερκούρη μίλησε για την αποχή της από το τραγούδι, το J2US, τις συνεργασίες της και τις πλαστικές επεμβάσεις στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» στο MEGA.

«Μου είχαν κάνει ξανά πρόταση να συμμετέχω στο J2US, αλλά για κάποιους λόγους δεν είχε έρθει η κατάλληλη στιγμή. Ο κυριότερος λόγος που απείχα από το τραγούδι ήταν ο γάμος μου. Ήθελα να ζήσω με τον άντρα μου και να πάρω την ευλογία του Θεού», είπε αρχικά η Ειρήνη Μερκούρη.

Η Ειρήνη Μερκούρη αναφέρθηκε και στην πίστη της στον Θεό και την καταγωγή της, λέγοντας: «Δεν θα παντρευόμουν σε καμία περίπτωση με πολιτικό γάμο. Θα προτιμούσα να μείνω γεροντοκόρη. Δεν θα γινόμουν ποτέ καλογριά. Είμαι χριστιανή ορθόδοξη, δεν αλλάζει αυτό και δεν θα έπαιζα με τον αληθινό Χριστό. Είμαι αυθεντική τσιγγάνα. Είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό».

Οι συνεργασίες της

Η πρώτη μου συνεργασία ήταν στα 18 μου με τον Αντώνη Ρέμο. Ντρεπόμουν πολύ στο βιντεοκλίπ, γιατί έπρεπε να αγκαλιάσω τον Αντώνη Ρέμο, αλλά δεν με είχε αγγίξει κάποιο αγόρι μέχρι τότε», αποκάλυψε.

Οι πλαστικές επεμβάσεις

Αναφερόμενη στις πλαστικές επεμβάσεις, η Ειρήνη Μερκούρη δήλωσε: «Δεν έχω αλλάξει τίποτα στο πρόσωπό μου. Είμαι κατά των πλαστικών επεμβάσεων. Το να πειράζει το πρόσωπό της μια όμορφη κοπέλα το θεωρώ ανόητο».

Πηγή Άρθρου

Share.