Εξήντα χρόνια μετά το θάνατό της, η θρυλική Εντίθ Πιάφ (Edith Piaf) θα «ζωντανέψει» στη μεγάλη οθόνη με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης.

Η νέα ταινία διάρκειας 90 λεπτών φέρει τον τίτλο «Edith» και είναι βασισμένη σε μια πρωτότυπη ιδέα της Τζούλι Βίλε (Julie Veille) σε σενάριο που γράφτηκε από την ίδια και τον Γκίλες Μαρλιακ (Gilles Marliac). Επικεντρώνεται στην πολυτάραχη ζωή της Γαλλίδας τραγουδίστριας από το 1920 στο Παρίσι μέχρι την μεταπολεμική Νέα Υόρκη.

Η Πιαφ, γνωστή ως το «Σπουργίτι του Παρισιού» έφυγε από τη ζωή στις 10 Οκτωβρίου του 1963.

Η Warner Music Warner Music Group ανακοίνωσε ότι «συνεργάστηκε με τους εκπροσώπους της διάσημης τραγουδίστριας για να αναδημιουργήσουν τη φωνή και τη μορφή της με την παραγωγή να υπόσχεται ότι θα αποκαλύψει πτυχές της ζωής της που μέχρι πρότινος ήταν άγνωστες».

«Το animation θα προσφέρει μια σύγχρονη εκδοχή της ιστορίας της, ενώ η ενσωμάτωση αρχειακού υλικού, σκηνικών και τηλεοπτικών παραστάσεων, προσωπικού υλικού και τηλεοπτικών συνεντεύξεων θα προσφέρει στο κοινό μια αυθεντική ματιά στις σημαντικές στιγμές της ζωής της Πιάφ» ανέφερε ο Αμερικανικός κολοσσός, ο οποίος ενώνει τις δυνάμεις του με την εταιρεία παραγωγής Seriously Happy.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πηγή Άρθρου

Share.