Έχοντας στο πλάι της τους Ολίβια Κουκ (Olivia Cooke) και Τζακ Ρέινορ (Jack Reynor), η δύο φορές βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Χίλαρι Σουάνκ υποδύεται την δημοσιογράφο Μαρίσα Μπένιγκ, η οποία στην προσπάθεια της να εντοπίσει τους δολοφόνους του γιου της, δημιουργεί μια παράξενη συμμαχία με την έγκυο φίλη του Πέιτζ (Κουκ). Μαζί έρχονται αντιμέτωπες με τον κόσμο των ναρκωτικών και της διαφθοράς στον υπόκοσμο της μικρής τους πόλης στην Νέα Υόρκη, όπου ανακαλύπτουν ένα ακόμα σκοτεινότερο μυστικό».

Ο Joris-Peyrafitte δήλωσε αποκλειστικά στο People ότι η συνεργασία του με τους συγκεκριμένους ηθοποιούς ήταν, και θα παραμείνει, αναμφίβολα μία από τις μεγαλύτερες στιγμές της καριέρας του. «Δεν θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερη ομάδα ηθοποιών και συνεργείο. Ηταν μια ταινία μικρού προϋπολογισμού γυρισμένη στο κέντρο του Όλμπανι χωρίς χρήματα, και εκείνοι την έκαναν να μοιάζει σαν την μεγαλύτερη παραγωγή στον κόσμο» ανέφερε.

Επισήμανε ότι η Σουάνκ «είναι πραγματικά απίστευτη». «Δουλεύει πολύ σκληρά, δεν συμβιβάζεται και κρατάει τους πάντες σε εγρήγορση. Ήταν χαρά και απόλυτη τιμή να δουλέψω με τη Χίλαρι» είπε ο σκηνοθέτης.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή Άρθρου

Share.