Ο Χάρης Χριστόπουλος αποκαλύπτει απρόοπτα από τις φωτογραφήσεις του και δεν φοβάται να πει πόσα χρήματα είχε πάρει για μια δουλειά

Ο Χάρης Χριστόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Ο γνωστός φωτογράφος μίλησε για τη νέα του ζωή ως πατέρας δύο παιδιών και σύζυγος ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα επαγγελματικά του.

«Η αδερφή μου δεν ήξερε για την εγκυμοσύνη της Ανίτας. Έβλεπε την Ανίτα που ήταν έγκυος, αλλά δεν έλεγε τίποτα από λεπτότητα. Είχα περισσότερο άγχος και αγωνία για την έλευση του μωρού από ότι ο γιατρός, η μαία, η Ανίτα και η μαμά της. Είχα νοικιάσει ένα μηχάνημα στο σπίτι και έκανα εγώ τους υπερήχους στην Ανίτα, εκτός των προγραμματισμένων που κάναμε ανά δυο εβδομάδες στο γιατρό», είπε αρχικά ο Χάρης Χριστόπουλος.

Ο φωτογράφος αποκάλυψε και τον τρόπο με τον οποίο έκανε πρόταση γάμου στη σύζυγό του: «Είχαμε πάει με την Ανίτα τα Χριστούγεννα στην Αμερική και είχα αγοράσει ένα δαχτυλίδι, που το κουβαλούσα στην τσέπη μου τρεις εβδομάδες! Για τρεις εβδομάδες προσπαθούσα να βρω μία στιγμή να της το δώσω και δεν μου έβγαινε. Αφού γυρίσαμε στην Ελλάδα, βρισκόμασταν στο γκαράζ μου. Ξαφνικά αισθάνθηκα μία ασφάλεια και ενώ μιλούσαμε, πήρα το δαχτυλίδι και της το έδωσα».

Στο τέλος ο Χάρης Χριστόπουλος αποκάλυψε: «Σε μία φωτογράφιση στη Μύκονο, μία κατσίκα βούτηξε ένα φόρεμα και την κυνηγούσαμε μισή ώρα για να πάρουμε το ρούχο. Έχω πάρει για μία φωτογράφιση πάνω από 40.000 ευρώ. Οι πιο καινούργιες και πρωτοεμφανιζόμενες στη showbiz είχαν εξωφρενικές απαιτήσεις. Ήθελαν ειδικά οχήματα να τις μεταφέρουν, ειδικό φαγητό και ζητούσαν να φέρουν μία στρατιά με τους κομμωτές και τους μακιγιέρ τους. Ποτέ δεν έδιωξα κάποια από το σετ, είμαι πολύ υπομονετικός».

Πηγή Άρθρου

Share.