«Με έβαλαν απέναντι σε άλλους καλλιτέχνες και τσίμπησα το δόλωμα».

Η Chaka Khan ζήτησε συγγνώμη για τα προσβλητικά σχόλιά της κατά της Adele, της Mariah Carey και της Mary J. Blige.

Η 69χρονη τραγουδίστρια άφησε αιχμές για αρκετές από τις συναδέλφους της σχολιάζοντας σε συνέντευξή της την αμφιλεγόμενη λίστα του Rolling Stone με τους 200 Μεγαλύτερους Τραγουδιστές Όλων των Εποχών, στην οποία βρέθηκε στην 29η θέση.

Η Chaka Khan ανέφερε ότι οι ακροατές της Mary J. Blige πρέπει να είναι «τυφλοί σαν νυχτερίδες» και είπε λιτά για την Adele που έφτασε στην 22η θέση: «Παραιτούμαι».

Διαφήμιση

Αλλά λίγες μόλις ημέρες αργότερα, η Chaka Khan ζήτησε συγγνώμη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τις δηλώσεις της, σημειώνοντας ότι το να είσαι καλλιτέχνης είναι «δώρο» και ότι δεν πρέπει να υπάρχει «ανταγωνισμός».

«Πρόσφατα, με ρώτησαν για μία λίστα με τους “μεγαλύτερους τραγουδιστές όλων των εποχών” και αντί να αμφισβητήσουν την ανάγκη μίας τέτοιας λίστας, με έβαλαν απέναντι σε άλλους καλλιτέχνες και τσίμπησα το δόλωμα», έγραψε η Chaka Khan σε ανάρτησή της στο Instagram.

«Ως καλλιτέχνες, μας βάζουν άδικα σε “κουτιά”, “κατηγορίες” ή σε “λίστες”. Το να είσαι καλλιτέχνης ή μουσικός δεν είναι διαγωνισμός. Είναι ένα δώρο, για το οποίο είμαι πραγματικά ευγνώμων. Δεν ήταν πρόθεσή μου να προκαλέσω πόνο ή να αναστατώσω κανέναν», συνέχισε.

«Σε όσους αισθάνθηκαν έτσι, ζητώ ειλικρινά συγγνώμη. Σας ευχαριστώ για όλη την αγάπη που μου έχετε δείξει όλοι, άνευ όρων. Πάντα ήθελα να ενδυναμώνω τους άλλους και ξεκίνησα ένα ίδρυμα για αυτόν ακριβώς τον σκοπό. Θα κάνω την ανακοίνωση σύντομα…», ανέφερε.

Η Chaka Khan κατακεραύνωσε επίσης στις πρόσφατες δηλώσεις της την Ariana Grande και υποστήριξε ότι η Mariah Carey είχε δωροδοκήσει για να βρεθεί στο Νο. 5 της λίστας του Rolling Stone που προκάλεσε αντιδράσεις.

Η τραγουδίστρια ολοκλήρωσε την ανάρτησή της τονίζοντας ότι αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για εκείνη η ενδυνάμωση άλλων καλλιτεχνών.

«Η ενδυνάμωση όλων των καλλιτεχνών είναι το πιο σημαντικό, επειδή είμαστε πραγματικά οι αρχιτέκτονες της αλλαγής. Και η αλλαγή ξεκινά μέσα από την καρδιά. Σας αγαπώ όλους και ο Θεός να σας ευλογεί», κατέληξε.

Πηγή Άρθρου

Share.