Το πρώτο τρέιλερ για το “Carlos”, μια ταινία ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους για τον θρυλικό κιθαρίστα και παγκόσμιο σύμβολο Κάρλος Σαντάνα (Carlos Santana), σε σκηνοθεσία του βραβευμένου με Emmy σκηνοθέτη Ρούντι Βαλντές (Rudy Valdez), δόθηκε στη δημοσιότητα.

Τιμώντας τη ζωή ενός από τους μεγαλύτερους μουσικούς, που κέρδισε 10 Grammy, αυτό το ειδικό ντοκιμαντέρ θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους αρχικά στο πλαίσιο μιας τριήμερης εκδήλωσης με τίτλο «Carlos: The Santana Journey Global Premiere» μέσω της Sony Picture Classics και της Trafalgar. Η προβολή του θα γίνει το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου και την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου.

Το ντοκιμαντέρ “Carlos” χρησιμοποιεί νέες συνεντεύξεις με τον Σαντάνα και την οικογένειά του μαζί με εκπληκτικά, ασυνήθιστα πλάνα αρχελιου — συμπεριλαμβανομένων βιντεοσκοπήσεων που έκανε ο ίδιος ο Σαντάνα, πλάνα από συναυλίας και στιγμές από τα παρασκήνια. Ο Ρούντι Βαλντέζ δημιουργεί ένα οικείο, πλούσιο ντοκιμαντέρ για έναν άνδρα του οποίου ο ήχος κάνει ένα μαγικό ξόρκι στους θαυμαστές του σε όλο τον κόσμο!

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Photo Credit: Στιγμιότυπο από το βίντεο “Carlos: The Santana Journey Trailer #1 (2023)”, via YouTube

Πηγή Άρθρου

Share.