Δείτε φωτογραφικό υλικό από το video clip για το νέο τραγούδι της Josephine.

Η Josephine μας παρασύρει με ακόμα μία μεγάλη επιτυχία με το νέο της single «Καθρέφτη, Καθρεφτάκι Μου», που έχει αγαπηθεί πολύ και ξεχωρίσει από την πρώτη κιόλας ημέρα της κυκλοφορίας του.

Το «Καθρέφτη, Καθρεφτάκι Μου» συνοδεύεται από ένα άκρως εντυπωσιακό και ευρηματικό music video, όπως μας έχει συνηθίσει εξάλλου η Josephine με κάθε κυκλοφορία της, το οποίο μπορείτε να το δείτε εδώ.

Ακολουθώντας τις σκηνοθετικές οδηγίες του Κώστα Καρδύδα, η εκρηκτική hit performer παρουσιάζεται στο music video για το νέο τραγούδι της στον ρόλο μίας μοντέρνας πριγκίπισσας.

Διαφήμιση

Παρόλο που μπορεί να ρωτά τον καθρέφτη της για τα συναισθήματα του πρίγκιπα, τελικά βρίσκει τον τρόπο να πειστεί για όσα νιώθει.

Δυναμικό, γεμάτο με εκρηκτικούς μουσικούς συνδυασμούς και τη μοναδική ερμηνεία και ενέργεια της Josephine, το «Καθρέφτη, Καθρεφτάκι Μου» έγινε αμέσως ένα από τα αγαπημένα νέα τραγούδια του κοινού.

Παράλληλα, το «Καθρέφτη, Καθρεφτάκι Μου» μονοπωλεί τα βλέμματα και στο YouTube όπου σε λίγες ώρες εκτοξεύτηκε στα top trends και παραμένει από την κυκλοφορία του, στις 8 Μαρτίου, μέχρι σήμερα στις πρώτες θέσεις των μουσικών τάσεων της πλατφόρμας όσον αφορά την Ελλάδα.

Το «Καθρέφτη, Καθρεφτάκι Μου» υπογράφουν στη μουσική και τους στίχους του οι Claydee, Χρήστος Σαντικάι, Λεωνίδας Σώζος, Paris Kalpos, Josephine.

Το νέο single της Josephine κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records.

Φωτογραφίες

Πηγή Άρθρου

Share.