Η Kelly Clarkson φέρεται να μην είχε γνώση όσων συνέβαιναν στα παρασκήνια της εκπομπής της.

Η Kelly Clarkson απάντησε στις καταγγελίες περί τοξικού εργασιακού περιβάλλοντος στην καθημερινή εκπομπή της.

Σε ένα νέο ρεπορτάζ του Rolling Stone που δημοσιεύθηκε στις 12 Μαΐου, πολλά μέλη του προσωπικού που εργάζονται στο «The Kelly Clarkson Show» κατηγόρησαν τους παραγωγούς της εκπομπής ότι «εργάζονται υπερβολικά» και ότι «δεν αμείβονται επαρκώς».

Ένας νυν εργαζόμενος και δέκα πρώην εργαζόμενοι στην εκπομπή μίλησαν ανώνυμα για το εργασιακό περιβάλλον στα παρασκήνια του «The Kelly Clarkson Show».

Διαφήμιση

«Θυμάμαι να ανεβαίνω στην οροφή της σκηνής για να κλάψω», είπε ένας από τους εργαζόμενους, περιγράφοντας τον ψυχολογικό αντίκτυπο που είχε η δουλειά. «Ελέγα: “Ω, Θεέ μου, τι κάνω; Γιατί βάζω τον εαυτό μου να το περάσει αυτό;”», συνέχισε.

Σύμφωνα με το Rolling Stones, οι εργαζόμενοι συμφώνησαν ομόφωνα ότι η Kelly Clarkson ήταν «φανταστική», ενώ η τραγουδίστρια φέρεται να «μην έχει ιδέα πόσο δυστυχισμένο είναι το προσωπικό της».

Μετά τη δημοσίευση του ρεπορτάζ, η Kelly Clarkson κατέφυγε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να απαντήσει στις κατηγορίες.

«Στα 20 χρόνια μου στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας, πάντα πορευόμουν με την καρδιά μου και με αυτό που πίστευα ότι ήταν σωστό. Αγαπώ την ομάδα μου στο “The Kelly Clarkson Show” και το γεγονός ότι ανακαλύπτω ότι κάποιος αισθάνεται ότι δεν ακούγεται και ή ότι δεν τον σέβονται σε αυτή την εκπομπή είναι απαράδεκτο», έγραψε.

Η Kelly Clarkson πρόσθεσε ότι η ομάδα της θα ενισχύσει το θετικό εργασιακό περιβάλλον στο μέλλον, καθιερώνοντας εκπαίδευση ηγεσίας για όλους τους σημερινούς εργαζόμενους της εκπομπής.

«Πάντα ήμουν και θα συνεχίσω να είμαι αφοσιωμένη στη δημιουργία και διατήρηση ενός ασφαλούς και υγιούς περιβάλλοντος στο “The Kelly Clarkson Show”», συνέχισε.

«Καθώς ετοιμαζόμαστε για τη μετακόμιση από την Ανατολική Ακτή, είμαι πιο αφοσιωμένη από ποτέ να διασφαλίσω ότι όχι μόνο η ομάδα μας που μετακομίζει, αλλά και η νέα μας ομάδα στη Νέα Υόρκη, αποτελείται από τους καλύτερους και ευγενικότερους στη δουλειά», δήλωσε.

«Μέρος αυτής της οικοδόμησης θα περιλαμβάνει εκπαίδευση ηγεσίας για όλο το ανώτερο προσωπικό, συμπεριλαμβανομένου και εμού. Υπάρχει πάντα περιθώριο για ανάπτυξη και για να διασφαλίσουμε ότι όλοι μας είμαστε/γινόμαστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας σε κάθε δουλειά», σημείωσε.

«Ειδικά όσον αφορά την ηγεσία, για να διασφαλίσουμε ότι θα εξαλειφθεί κάθε έννοια τοξικότητας», τόνισε η Kelly Clarkson.

Η NBCUniversal τοποθετήθηκε επίσης επί των καταγγελιών, εκδίδοντας μία δήλωση στην οποία αναφέρεται ότι η αμερικανική πολυεθνική εταιρεία μέσων μαζικής ενημέρωσης και ψυχαγωγίας έχει λάβει όλες τις κατηγορίες πολύ σοβαρά υπόψη της.

«Δεσμευόμαστε για ένα ασφαλές και με σεβασμό εργασιακό περιβάλλον και παίρνουμε πολύ σοβαρά τις καταγγελίες στον εργασιακό χώρο και το να υπονοούμε το αντίθετο είναι αναληθές», σημειώνεται.

Διαφήμιση

«Όταν γίνεται αναφορά ζητημάτων, αυτά εξετάζονται αμέσως, διερευνώνται και λαμβάνονται μέτρα ανάλογα με την περίπτωση», εξήγησε η NBCUniversal.

Πηγή Άρθρου

Share.