Το Σάββατο είναι ο τελικός της Eurovision, με την Ελλάδα να διαγωνίζεται αρχικά στον Β ημιτελικό αύριο ημέρα Πέμπτη. Κάποιοι όμως ανυπομονούν περισσότερο για τη «Eurovision» του Νίκου Κοκλώνη που θα δούμε την Παρασκευή στο J2US, περισσότερο από αυτήν του Σαββάτου.

Πιο συγκεκριμένα κάποιος χρήστης στο twitter έγραψε: «Ανυπομονώ περισσότερο για τη Eurovision του J2US παρά για την κανονική».

Στο 11ο live του J2US θα δούμε μια βραδιά θεματική και αφιερωμένη στο μεγαλύτερο μουσικό διαγωνισμό, τη Eurovision! Εκτάκτως, την Παρασκευή 12 Μαΐου στις 21.00 στον Alpha θα δούμε για άλλη μια φορά ένα φαντασμαγορικό πάρτι στην ελληνική τηλεόραση.

Λένε να δούμε την Καίτη Γαρμπή να λέει το «Ελλάδα χώρα του φωτός» και τη Βικτώρια Χαλκίτη να κάνει τα φωνητικά, όπως το 1993 στον 38ο Διαγωνισμό Eurovision που διοργανώθηκε στο Μίλστριτ της Ιρλανδίας;

Σίγουρα πάντως θα ακούσουμε τραγούδια που χάραξαν τη δική τους ιστορία στο διαγωνισμό, θα δούμε καλεσμένους έκπληξη που θα μας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό.

Τέλος θα δούμε επιστροφές προσώπων του Just που θα συζητηθούν και ένας guest κριτής θα καθίσει δίπλα στους Βίκυ Σταυροπούλου, Δέσποινα Βανδή, Σταμάτη Φασουλή & Καίτη Γαρμπή για να δώσει το δικό του…«ρεσιτάλ κριτικής».

Πηγή Άρθρου

Share.