Μετά τα απανωτά sold out με την παράστασή του ΣΟΛΟ στο Θέατρο Άβατον, ο Ανδρέας Πασπάτης για μία και μοναδική παράσταση την Παρασκευή 26 Μαΐου δε θα είναι σόλο αλλά με όλους εσάς και στη σκηνή του Arch Live Stage.

Η νέα επιτυχημένη standup comedy παράστασή του, με τίτλο ΣΟΛΟ έρχεται ως φυσική εξέλιξη, αφού έμεινε μόνος μετά το “Διαβάστηκε” το προηγούμενο live show του.

Ο Ανδρέας είναι standup κωμικός και γράφει τα κείμενά του solo, ανεβαίνει solo στη σκηνή και παρουσιάζει την παράστασή του, που είναι ένα standup comedy solo. Επίσης έχει έναν σκύλο στο σπίτι, που τον λένε ΣΟΛΟ. Στην ερώτηση: “Ποιος είναι ο αγαπημένος σου χαρακτηρας από το StarWars;” απαντά ο Τσουμπάκα… επειδή είναι συνέχεια με τον Han Solo.

Εσείς μην έρθετε στην παράσταση solo!

O Ανδρέας Πασπάτης ασχολείται επαγγελματικά με το Stand Up Comedy από το 2007. Μετράει συνεχείς παραστάσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχει συμμετάσχει σε παραστάσεις του Comedy Central στο Λονδίνο και οι solo του παραστάσεις, “Τσάι Party” και “Διαβάστηκε”, παρουσιάστηκαν με μεγάλη επιτυχία το 2017-2018, και το 2019 μέχρι και το 2022, αντίστοιχα, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, επαρχία και εξωτερικό. Διοργάνωσε και συμπαρουσίασε το 2015 το πρώτο Stand Up Comedy Battle, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, και το 2016 το πρώτο ζωντανό Comedy Talk Show “The Comedians”. Ακόμα, έχει πάρει μέρος σε διοργανώσεις όπως το «Standup for U», διάφορα TEDx, και αποτέλεσε παρουσιαστής του 20ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης. Είναι ιδρυτής και έχει υπάρξει πρόεδρος του Brunel University Comedy Society (London) και διοργανωτής του Φεστιβάλ Κωμωδίας Θεσσαλονίκης και Thessaloniki Open Mic.

Πληροφορίες παράστασης

Παρασκευή 26 Μαΐου
ARCH Club- Live Stage, Ελασιδών 6, Γκάζι
Έναρξη: 21:30
Διάρκεια: 70’
Εισιτήρια προπωλούνται μέσω viva.gr και του δικτύου καταστημάτων του: Public, Wind, Media Markt, βενζινάδικα Shell, BP, EKO, Metro, My Market.

Τιμές εισιτηρίων:
Early bird: €10
Γενική είσοδος: €12
Ειδική Τιμή εισιτηρίου Θέασης (Α.με.Α. / άνεργοι / φοιτητές / ειδικές κατηγορίες με την επίδειξη της αντίστοιχης κάρτας): 10€
Production: HAH Comedy / TMR Entertainment Group

Πηγή Άρθρου

Share.