Οι αστυνομικές αρχές ανέκριναν τον άνδρα και στη συνέχεια τον άφησαν ελεύθερο.

Η αστυνομία κλήθηκε σπίτι της Rihanna όταν ένας άνδρας προσπάθησε να εισέλθει στην κατοικία της τραγουδίστριας για να της κάνει πρόταση γάμου.

Εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος του Λος Άντζελες επιβεβαίωσε στο Page Six ότι ο άνδρας προσήχθη από τις αρχές στο σπίτι της Rihanna στο Beverly Hills περίπου στις 12:30 μ.μ. τοπική ώρα για καταπάτηση.

Ο άνδρας ταξίδεψε στο Λος Άντζελες από τη Νότια Καρολίνα για να κάνει πρόταση γάμου στην Rihanna, πριν τα σχέδιά του ναυαγήσουν όταν συνάντησε την ομάδα ασφαλείας της τραγουδίστριας, σύμφωνα με το TMZ.

Διαφήμιση

Αφού ο άνδρας, ο οποίος ήταν ντυμένος με ένα κόκκινο φούτερ και αθλητική φόρμα, ενημέρωσε το προσωπικό της Rihanna για τις προθέσεις του, η ομάδα ασφαλείας της τραγουδίστριας κάλεσε την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον άνδρα, τον τοποθέτησαν σε ένα περιπολικό και είχαν μια «σοβαρή συζήτηση για τις προθέσεις του».

Τελικά διαπιστώθηκε ότι ο άνδρας δεν είχε παραβιάσει κανέναν νόμο, καθώς βρισκόταν στον δρόμο έξω από το σπίτι της τραγουδίστριας, αλλά του ζητήθηκε να φύγει και να μην επιστρέψει.

Είναι άγνωστο αν η Rihanna, η οποία είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της με τον A$AP Rocky, βρισκόταν στο σπίτι την ώρα του περιστατικού.

BACKGRID

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που στο σπίτι της Rihanna εμφανίζεται ένας ανεπιθύμητος επισκέπτης.

Το 2018, ένας άνδρας ονόματι Eduardo Leon πέρασε 12 ώρες μέσα στο σπίτι της Rihanna πριν τον βρει ο βοηθός της 35χρονης τραγουδίστριας.

Όταν συνελήφθη από την αστυνομία, ο Leon ισχυρίστηκε ότι σκόπευε να κάνει έρωτα με τη Rihanna, η οποία δεν ήταν στο σπίτι εκείνη την ώρα, αν και υποστήριξε ότι δεν θα το έκανε χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Αργότερα δήλωσε ένοχος για παρενόχληση, βανδαλισμό και αντίσταση κατά τη σύλληψη και του επιβλήθηκε πενταετής επιτήρηση.

Επίσης, διατάχθηκε να συμμετάσχει σε ένα πρόγραμμα του Γραφείου Παρέκκλισης και Επανένταξης (ODR), το οποίο έχει σχεδιαστεί για παραβάτες που έχουν «διαταραχές ψυχικής υγείας ή/και χρήσης ουσιών, συμπεριλαμβανομένων των άστεγων ατόμων».

Το δικαστήριο εξέδωσε επιπλέον περιοριστικά μέτρα σε βάρος του Eduardo Leon.

Εν τω μεταξύ, το 2015, οι αστυνομικές αρχές ανέκριναν έναν άνδρα που είχε στείλει στη Rihanna μηνύματα με απειλές κατά της ζωής της και είχε βγάλει selfie φωτογραφίες έξω από την έπαυλή της.

Το 2014, η αστυνομία της Νέας Υόρκης συνέλαβε έναν άνδρα που εμφανίστηκε στο σπίτι της τραγουδίστριας στο SoHo για να της παραδώσει σημειώματα, αφού είχε ήδη στείλει πολλές επιστολές στην κατοικία της στο Λος Άντζελες.

Πηγή Άρθρου

Share.