«Ακόμα συμφιλιώνομαι με ορισμένα πράγματα από το γεγονός ότι βρέθηκα στα φώτα της δημοσιότητας σε τόσο νεαρή ηλικία».

Όταν ήταν έφηβη, η Demi Lovato καθόταν στο λεωφορείο της περιοδείας της κλαίγοντας και αναρωτιόταν γιατί ένιωθε τόσο δυστυχισμένη, παρόλο που οι θαυμαστές της συγκεντρώνονταν έξω από τα παράθυρα και της εξέφραζαν την αγάπη τους.

Καθώς διέσχιζε την επώδυνη διαδρομή από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας, οι μάχες της κλιμακώνονταν, μέχρι την ημέρα που διαγνώστηκε με διπολική διαταραχή.

«Ανακουφίστηκα τόσο πολύ που επιτέλους είχα μία διάγνωση γιατί πέρασα πολλά χρόνια παλεύοντας», δήλωσε η Demi Lovato στο Hollywood & Mind Summit στο United Talent Agency στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνια.

Διαφήμιση

«Δεν ήξερα γιατί συμπεριφερόμουν έτσι και είχα να αντιμετωπίσω την κατάθλιψη και τόσο ακραία μελαγχολία, ενώ φαινομενικά είχα τον κόσμο μπροστά μου γεμάτο ευκαιρίες», συνέχισε.

«Θυμάμαι ότι ήμουν 15 ετών σε ένα λεωφορείο και έβλεπα τους θαυμαστές να ακολουθούν το λεωφορείο μου με αφίσες, προσπαθώντας να με κάνουν να χαιρετήσω έξω από το παράθυρο, και το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να κάθομαι εκεί και να κλαίω», αποκάλυψε η Demi Lovato.

«Θυμάμαι να βλέπω τους θαυμαστές μου, κλαίγοντας, και να σκέφτομαι: “Γιατί είμαι τόσο δυστυχισμένη;” Το γεγονός ότι επιτέλους μπόρεσα να πάρω αυτή τη διάγνωση ήταν ανακουφιστικό», τόνισε.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης «Fireside Chat» με την ιδρύτρια του Hollywood & Mind, Cathy Applefeld Olson, η Demi Lovato δήλωσε ότι η διάγνωση της έδωσε ένα νέο σκοπό όσον αφορά την ευαισθητοποίηση για την ψυχική υγεία και μίλησε για τα σημάδια και τα προβλήματα που της άφησε το γεγονός ότι ξεκίνησε την καριέρα της από την παιδική ηλικία της.

Οι κίνδυνοι της φήμης σε νεαρή ηλικία είναι ένα από τα θέματα στα οποία επικεντρώνεται το επερχόμενο σκηνοθετικό ντεμπούτο της Demi Lovato με το ντοκιμαντέρ «Child Star» για το Hulu.

«Είναι κάτι που με ενδιαφέρει πολύ γιατί ξεκίνησα από το “Barney & Friends” όταν ήμουν οκτώ ετών και έχω αντιμετωπίσει πολλά», ανέφερε.

«Κανείς δεν έχει γράψει ένα εγχειρίδιο για το πώς μπορείς να ξεκινήσεις ως νέος στη βιομηχανία του θεάματος και πώς μοιάζει αυτό όταν είσαι μεγαλύτερος. Ακόμα συμφιλιώνομαι με ορισμένα πράγματα από το γεγονός ότι βρέθηκα στα φώτα της δημοσιότητας σε τόσο νεαρή ηλικία», σχολίασε.

Στο επερχόμενο ντοκιμαντέρ της Demi Lovato θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους επώνυμοι που βρέθηκαν στην ίδια θέση με την τραγουδίστρια και βρέθηκαν στα φώτα της δημοσιότητας από μικρή ηλικία.

«Έτσι, είναι μία εις βάθος ματιά σε ανθρώπους που βρίσκονται στα φώτα της δημοσιότητας για μεγάλο χρονικό διάστημα και στο πώς μπορούμε να προστατεύσουμε τις νεότερες γενιές», εξήγησε η Demi Lovato για το ντοκιμαντέρ.

«Τώρα που έχουμε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν υπάρχει προστασία. Δεν υπάρχουν νόμοι για τους ανθρώπους στο YouTube ή στο TikTok. Θέλω να προστατέψω τις νεότερες γενιές, ενώ παράλληλα εξετάζω τι μου προκάλεσε αυτή η πίεση και η προσοχή και πώς με επηρεάζουν σήμερα», είπε.

Πηγή Άρθρου

Share.