Δείτε τη φωτογραφία του αγαπημένου κωμικού με τον διεθνή ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ.

Ένας ξεχωριστός θεατής παρακολούθησε την παράσταση «“BEST OF” Summer Final Tour» του Αλέξανδρου Τσουβέλα στις Σέρρες.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του, όπου ξεκουράζεται μετά από μία μεγάλη σεζόν με την αγγλική ομάδα, και επέλεξε να περάσει ευχάριστα το βράδυ του, πηγαίνοντας να δει την τελευταία παράσταση του γνωστού κωμικού που σπάει ταμεία και αυτό το καλοκαίρι.

Κάθε παράσταση είναι διαφορετική, πρόζα, αυτοσχεδιασμός και διαδραστικότητα, απίστευτο γέλιο και σάτιρα με χαρακτήρες διάσημους αλλά και της διπλανής πόρτας, ατάκες που άφησαν εποχή και ο μοναδικός Αλέξανδρος Τσουβέλας στα καλύτερά του επί σκηνής!

Αλέξανδρος Τσουβέλας
Ο γνωστός κωμικός αποτελεί φαινόμενο για τα εγχώρια δεδομένα, αφού η επιτυχία του είναι σχεδόν ανεπανάληπτη. Τα τελευταία 5 χρόνια μετράει εκατοντάδες SOLD OUT παραστάσεις σε Ελλάδα, Κύπρο και Ευρώπη!

Η δική του εκπομπή, το «Οδηγίες Χρήσης», «Τίνος είσαι΄ συ», είναι μια κωμική εγκυκλοπαίδεια αφιερωμένη στα στερεότυπα των καθημερινών ανθρώπων και όχι μόνο. Παράλληλα με το Youtube θα τον ακούσεις και καθημερινά στο ραδιόφωνο και πιο συγκεκριμένα στη συχνότητα του bwinΣΠΟΡ FM από τις 8.00 έως τις 10.00, όπως επίσης μπορείς να τον δεις στην COSMOTE TV στην εκπομπή στο “ΣΤΟ ΠΛΕΧΤΟ”

Πηγή Άρθρου

Share.