Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε για τον χωρισμό της με τον Στάθη Σχίζα καθώς επίσης και τις επαφές που κρατάει με τον ίδιο.

Την πρώτη της συνέντευξη παραχώρησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου το πρωί της Τρίτης 16/5. Η ίδια φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό» και μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τον χωρισμό της από τον Στάθη Σχίζα.

«Ο κάθε άνθρωπος εκδηλώνει αλλιώς τον πόνο του. Εγώ τον εκδηλώνω με τη δουλειά, όλη μέρα δουλεύω. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν εκδηλώνω τα συναισθήματά μου, τα κρατάω πιο πολύ για τους φίλους μου και τους λίγους που με ξέρουν. Οπότε ίσως γι’ αυτό δεν το έχω εκφράσει» είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Όσον αφορά στο νέο σπίτι που μετακόμισε μετά τον χωρισμό από τον Στάθη Σχίζα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είπε: «Υπήρχαν μηνύματα που μου έλεγαν ότι είναι πολύ νωρίς για να δείξω το σπίτι μου. Επειδή όμως κάνω συνεργασίες και διαφημιστικά και δείχνω τον χώρο μου, δε μπορούσα να λέω ψέματα ότι δεν έχω μετακομίσει. Πώς θα έκανα τις δουλειές μου».

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ρωτήθηκε για το αν υπάρχει επικοινωνία με τον Στάθη Σχίζα. «Μία μικρή επικοινωνία υπάρχει. Δεν είμαστε τσακωμένοι. Ένα μήνυμα στέλνουμε, ένα “καλά είσαι;”, ένα “τι γίνεται εκεί στο Παγκράτι; Καλά είμαι εδώ στο Κολωνάκι”. Αυτά τα βασικά. Εγώ γενικά δεν τσακώνομαι, πρέπει να έχει συμβεί κάτι ακραίο. Εμένα μου αρέσει να κρατάω τους ανθρώπους στη ζωή μου και όχι να τους διώχνω» δήλωσε.

Σχετικές ειδήσεις

Παναγιώταρου: Διέγραψε όλες τις φώτο με τον Σχίζα από το Instagram

Παναγιώταρου: «Τα unfollow του Στάθη είναι μικροπρέπειες»

Survivor All Star – «Βόμβα» Σχίζα: προσχεδιασμένες συμμαχίες παικτών και συμφωνίες από την Αθήνα

Πηγή Άρθρου

Share.