«Πριν από μερικούς μήνες ένιωσα ότι η υγεία μου πήρε άσχημη τροπή».

Η περιοδεία «Multitude» του Stromae φτάνει στο τέλος της νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Ο πολυπράγμων Βέλγος τραγουδιστής ανακοίνωσε την ακύρωση της παγκόσμιας περιοδείας του, η οποία ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2022 και επρόκειτο να διαρκέσει μέχρι τον Δεκέμβριο του 2023, εξαιτίας ενός μόνιμου προβλήματος που αντιμετωπίζει με την υγεία του.

«Πριν από μερικούς μήνες, ένιωσα ότι η υγεία μου πήρε άσχημη τροπή, γεγονός που με ανάγκασε να ακυρώσω μερικές συναυλίες στη Γαλλία και στη συνέχεια στην Ευρώπη», έγραψε ο Stromae σε μια δήλωσή του στα αγγλικά και στα γαλλικά.

Διαφήμιση

«Περιτριγυρισμένος από τους γιατρούς μου, την οικογένειά μου, τους φίλους μου και την ομάδα μου, ήλπιζα ότι θα μπορούσα να γίνω γρήγορα καλά, ώστε να συνεχίσω την περιοδεία και να σας συναντήσω ξανά το συντομότερο δυνατό», συνέχισε.

«Δυστυχώς, πρέπει να αποδεχτώ σήμερα ότι ο χρόνος που χρειάζομαι για να ξεκουραστώ και να αναρρώσω θα διαρκέσει περισσότερο από το αναμενόμενο. Με τη βαθύτατη λύπη μου δεν θα μπορέσω να τηρήσω την υπόσχεσή μου και ανακοινώνω σήμερα το τέλος της περιοδείας “Multitude”», πρόσθεσε.

Τον περασμένο μήνα, ο Stromae ακύρωσε 14 συναυλίες επικαλούμενος την «κατάσταση της υγείας του», αν και εξέφρασε τότε την αισιοδοξία του ότι θα μπορούσε να επανέλθει στην περιοδεία του στις αρχές Ιουνίου.

Το «Multitude Tour» ήταν η πρώτη περιδεία του Stromae από τότε που έδωσε συνολικά 139 συναυλίες από το 2013 έως το 2015 για την προώθηση του δεύτερου άλμπουμ του «Racine Carrée», πριν προχωρήσει σε ένα διάλειμμα επτά ετών από τη μουσική και τα φώτα της δημοσιότητας.

«Το άλμπουμ “Multitude” και η περιοδεία που ξεκινήσαμε μαζί πριν από ένα χρόνο είναι ένα από τα μεγαλύτερα προσωπικά και συλλογικά μου επιτεύγματα», σημείωσε στη συνέχεια ο Stromae στην ανακοίνωσή του.

«Ένιωσα απέραντη ευτυχία που σας συνάντησα ξανά στη σκηνή από την αρχή αυτής της περιοδείας και που μοιράστηκα αυτή την περιπέτεια με όλες τις ομάδες που συνέλαβαν αυτή την απίστευτη παράσταση μαζί μου», ανέφερε.

Ολοκληρώνοντας το μήνυμά του, ο Stromae ζήτησε συγγνώμη από τους θαυμαστές του για την απογοήτευση που τους προκάλεσε και τους ευχαρίστησε για την αγάπη και την υποστήριξη που του έχουν δείξει εν μέσω των προβλημάτων με την υγεία του.

«Ήθελα να μοιραστώ αυτά τα λόγια για να εξηγήσω αυτή την απόφαση και να ζητήσω συγγνώμη από όλους για αυτές τις χαμένες συναντήσεις. Τις λαχταρούσα όσο και εσείς και τις ανακαλώ με βαριά καρδιά», έγραψε.

«Όλα τα μηνύματα υποστήριξης και αγάπης που διάβασα τις τελευταίες εβδομάδες στα socials με συγκίνησαν βαθιά. Ξέρω πόσο τυχερός ήμουν που μπόρεσα να γνωρίσω κάποιους από εσάς και σας ευχαριστώ για αυτές τις στιγμές», κατέληξε.

Στις συναυλίες που πραγματοποίησε ο Stromae από την έναρξη της περιοδείας του «Multitude Tour» μέχρι σήμερα περιλαμβάνονται και οι δύο εμφανίσεις του στο διάσημο μουσικό φεστιβάλ Coachella της Καλιφόρνιας το 2022.

Πηγή Άρθρου

Share.