Το άλμπουμ περιέχει ορισμένα από τα πιο ειλικρινή και προσωπικά τραγούδια της Lana Del Rey.

Η Lana Del Rey κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ της με τον εύγλωττο τίτλο «Did You Know That There’s A Tunnel Under Ocean Blvd».

Το ένατο άλμπουμ της Lana Del Rey είναι μία συναρπαστική εξερεύνηση των μουσικών και καλλιτεχνικών ευαισθησιών της.

Από το ονειρικό αλλά και συναρπαστικό ομότιτλο τραγούδι μέχρι τα πλούσια και συναισθηματικά φορτισμένα κομμάτια που αποτελούν το υπόλοιπο άλμπουμ, είναι σαφές ότι η Lana Del Rey έχει βάλει την καρδιά και την ψυχή της σε κάθε πτυχή αυτής της δουλειάς.

Διαφήμιση

Το «Did You Know That There’s A Tunnel Under Ocean Blvd» μεταφέρει τον ακροατή στον πυρήνα της ψυχής της Lana Del Rey, εξερευνώντας θέματα σχετικά με την αγάπη, την απώλεια και την ταυτότητα μέσα από ένα σύνολο από ονειρικές μπαλάντες και στοχαστικά τραγούδια.

Η Lana Del Rey καταφέρνει να δημιουργήσει μία βαθιά συναισθηματική και καθηλωτική ατμόσφαιρα μέσα από τη μουσική της. Από τις πρώτες κιόλας νότες, ο ακροατής μεταφέρεται σε έναν θολό και μυστηριώδη κόσμο που μόνο εκείνη θα μπορούσε να φιλοτεχνήσει.

Ένα από τα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του άλμπουμ είναι ο τρόπος με τον οποίο συνδυάζει άψογα διαφορετικά είδη και επιρροές, όπως pop, alternative, hip-hop, blues και spoken-word ποίηση.

Αυτά τα ετερόκλητα στοιχεία υφαίνονται επιδέξια μαζί για να δημιουργήσουν μία συνεκτική και ικανοποιητική εμπειρία ακρόασης.

Ωστόσο, αυτό που πραγματικά κάνει το «Did You Know That There’s A Tunnel Under Ocean Blvd» να διαφέρει είναι ο προσωπικός χαρακτήρας των στίχων του.

Η Lana Del Rey φημιζόταν ανέκαθεν για την προθυμία της να εξερευνά τον εσωτερικό κόσμο της στη μουσική της και αυτό το άλμπουμ δεν αποτελεί εξαίρεση.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια εξερευνά την πολυπλοκότητας της αγάπης και των ανθρώπινων σχέσεων και αναμετράται με τις πληγές και τις προσβολές του παρελθόντος.

Ενώ αχτίδες αλήθειας για τη ζωή της ξεπροβάλλουν από τα τραγούδια του άλμπουμ, η Lana Del Rey φροντίζει να τυλίγει τις σκέψεις της με ένα προστατευτικό στρώμα από πλάγιες αναφορές: τραγουδάει για τις δικές της εμπειρίες ή μπαίνει σε έναν χαρακτήρα εσωστρεφή, ελαφρώς δηκτικό;

Ανεξάρτητα από την απάντηση σε αυτό το ερώτημα, το «Did You Know That There’s A Tunnel Under Ocean Blvd» περιέχει ορισμένα από τα πιο ειλικρινή και προσωπικά τραγούδια της Lana Del Rey.

Οι αιθέριες ερμηνείες της Lana Del Rey συμπληρώνονται από ένα πλούσιο και ατμοσφαιρικό σκηνικό με την υπογραφή του τακτικού συνεργάτη της Jack Antonoff στα περισσότερα τραγούδια του άλμπουμ, αλλά και παραγωγών όπως οι Mike Hermosa, Drew Erickson, Zach Dawes και Benji.

Το «Did You Know That There’s A Tunnel Under Ocean Blvd» περιλαμβάνει συνεργασίες με τους Jon Batiste, SYML, Riopy, Father John Misty, Bleachers και Tommy Genesis.

Διαφήμιση

Βρείτε επίσης παρακάτω το άλμπουμ στο Spotify.

Πηγή Άρθρου

Share.