Το καθηλωτικό φινάλε της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει» παρακολουθήσαμε χθες, ημέρα Κυριακή. Τι νούμερα έκανε το τελευταίο επεισόδιο της σειράς;

Ο Στρατής, ο Χρήστος, η Ζέτα, ο Γιώργης, η Νίτσα, η Διαμάντω, η Νίκη και όλοι οι ήρωες έφτασαν στο τέλος της διαδρομής με ένα επεισόδιο που συγκλόνισε. Στο νεανικό κοινό η σειρά σημείωσε 19,1%, ενώ στο σύνολο 21,7%.

Ο ηθοποιός Γιώργος Παπαπαύλου έγραψε στο twitter: «Ήταν όλα υπέροχα! Σας ευχαριστώ για όσα ζήσαμε όλον αυτό τον καιρό! Αυτή η νύχτα θα μείνει!
Καλό καλοκαίρι τουιτεράδες μου!!»

Δείτε μερικά από τα tweets των χρηστών που παρακολούθησαν το τελευταίο επεισόδιο:

  • Και η #Nyxta έκλεισε με το καλύτερο ζευγάρι επιτέλους στο φως! Νίτσα και Γιώργης!
    Τους αγαπήσαμε κι αυτοί μας έκλεισαν τη πόρτα της νύχτας με τον καλύτερο τρόπο! ❤️
  • Καπου εδω αφηνω τη #nyxta και εγω οσον αφορα τον σχολιασμο επεισοδιων καθως θα το χρησιμοποιω το # για αναφορες σε αυτην και στο μελλον κανονικα. ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε ΟΛΟΥΣ μπροστα+πισω απ τις καμερες για το ΑΡΤΙΟ αποτελεσμα καθε επεισοδιου! Ευχαριστουμε  @alphatvgreece !
  • Η #Nyxta τελείωσε. Όλοι βρήκαν τη κάθαρση τους. Ακόμη κι ο Στέλιος. Η Αγλαΐα του έβγαλε τα γυαλιά και ήταν σαν να κοίταξε για πρώτη φορά τα μάτια και την ψυχή του. Ο καθένας βρήκε τη γαλήνη του, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.

Πηγή Άρθρου

Share.