Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς “Αδίστακτη ερωμένη” θα δούμε πως η Νεσλιχάν ζει μια ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή με τον άντρα της και τα δυο τους παιδιά. Δείτε στο www.happytv.gr όσα θα δούμε στο 1ο επεισόδιο της σεζόν.

Αν και ο πατέρας της εγκατέλειψε την οικογένεια όταν η Νεσλιχάν ήταν πολύ μικρή, η ίδια ποτέ δεν έπαψε να έχει εμπιστοσύνη στους ανθρώπους, και ιδιαίτερα στον σύζυγό της, τον Μουράτ, για τον οποίο είναι σίγουρη πως δεν έχει μάτια για άλλη.

Η πραγματικότητα όμως είναι εντελώς διαφορετική, και η διπλή ζωή του Μουράτ δεν θα μπορέσει να μείνει κρυφή για πολύ ακόμα. Η Ντάμλα, το τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους, είναι αποφασισμένη να οδηγήσει τα πράγματα εκεί που θέλει αυτή, με οποιοδήποτε κόστος.

Προβολή: Δευτέρα 06/03/2023, στις 18:50

Η υπόθεση:

H Νεσλιχάν είναι μια γυναίκα που φαίνεται πως τα έχει όλα. Είναι όμορφη και ευκατάστατη, με δύο υπέροχα παιδιά και έναν άψογο σύζυγο που δούλεψε σκληρά στην επιχείρηση της οικογένειάς της για να ανέβει σε μια καλή θέση. Όμως η «τέλεια» ζωή της δεν είναι παρά ένα κάστρο χτισμένο στην άμμο. Ο πατέρας της εγκατέλειψε την οικογένεια όταν η Νεσλιχάν ήταν πολύ μικρή, η αδελφή της αυτοκτόνησε, και η εργασιομανής μητέρα της κλείστηκε στον δικό της κόσμο. Πολλές γυναίκες στη θέση της θα είχαν ίσως κλονιστεί από αυτές τις εμπειρίες, όμως η Νεσλιχάν προσπάθησε πολύ για να παραμείνει ένας ανοιχτόκαρδος και αισιόδοξος άνθρωπος. Για όσους την ξέρουν και την αγαπούν, η Νεσλιχάν είναι μια γυναίκα που πάντα βοηθά όπου υπάρχει ανάγκη. Όμως όλα θα αλλάξουν όταν η Νεσχλιχάν θα ανακαλύψει ότι ο άντρας της, ο Μουράτ, την απατά εδώ και χρόνια με τη Ντάμλα, μια γυναίκα που θεωρούσε κολλητή της φίλη. Ξαφνικά, ο κόσμος της Νεσλιχάν θα γκρεμιστεί μέσα σε μια στιγμή και όλα όσα θεωρούσε δεδομένα θα μολυνθούν από το δηλητήριο της αμφιβολίας. Τώρα το μόνο της μέλημα είναι να προστατεύσει τα παιδιά της και τον εαυτό της. Τώρα η Νεσλιχάν θα γίνει κάποια άλλη…

Πρωταγωνιστούν: Hatice Sendil (Neslihan), Ismail Demirci (Murat), Sera Kutlubey (Damla), Perihan Savas (Şahika), Sefa Tantoglu (Çinar), Mina Akdin (Nehir), κ.ά.

Σκηνοθεσία: Murat Öztürk

 

Πηγή Άρθρου

Share.