Στο πέμπτο επεισόδιο της σειράς “Αδίστακτη ερωμένη” θα δούμε πως η μητέρα της Νεσλιχάν σχηματίζει άσχημη εικόνα για τη Ντάμλα. Δείτε στο www.happytv.gr όσα θα δούμε στο 5ο επεισόδιο της σεζόν.

Η Ντάμλα νιώθει όλο και πιο σίγουρη για την εμπιστοσύνη που της δείχνει η Νεσλιχάν, κι έτσι παίρνει όλο και μεγαλύτερα ρίσκα με τον Μουράτ. Ωστόσο η απρόσεκτη συμπεριφορά τους έχει αρχίσει να κινεί τις υποψίες. Η μητέρα της Νεσλιχάν, χωρίς να γνωρίζει κάτι συγκεκριμένο, σχηματίζει άσχημη εικόνα για τη νεαρή κοπέλα από την πρώτη τους κιόλας συνάντηση, και προειδοποιεί τη Νεσλιχάν να προσέχει.

Προβολή: Παρασκευή 10/3/2023, στις 18:50

Η υπόθεση:

H Νεσλιχάν είναι μια γυναίκα που φαίνεται πως τα έχει όλα. Είναι όμορφη και ευκατάστατη, με δύο υπέροχα παιδιά και έναν άψογο σύζυγο που δούλεψε σκληρά στην επιχείρηση της οικογένειάς της για να ανέβει σε μια καλή θέση. Όμως η «τέλεια» ζωή της δεν είναι παρά ένα κάστρο χτισμένο στην άμμο. Ο πατέρας της εγκατέλειψε την οικογένεια όταν η Νεσλιχάν ήταν πολύ μικρή, η αδελφή της αυτοκτόνησε, και η εργασιομανής μητέρα της κλείστηκε στον δικό της κόσμο. Πολλές γυναίκες στη θέση της θα είχαν ίσως κλονιστεί από αυτές τις εμπειρίες, όμως η Νεσλιχάν προσπάθησε πολύ για να παραμείνει ένας ανοιχτόκαρδος και αισιόδοξος άνθρωπος. Για όσους την ξέρουν και την αγαπούν, η Νεσλιχάν είναι μια γυναίκα που πάντα βοηθά όπου υπάρχει ανάγκη. Όμως όλα θα αλλάξουν όταν η Νεσχλιχάν θα ανακαλύψει ότι ο άντρας της, ο Μουράτ, την απατά εδώ και χρόνια με τη Ντάμλα, μια γυναίκα που θεωρούσε κολλητή της φίλη. Ξαφνικά, ο κόσμος της Νεσλιχάν θα γκρεμιστεί μέσα σε μια στιγμή και όλα όσα θεωρούσε δεδομένα θα μολυνθούν από το δηλητήριο της αμφιβολίας. Τώρα το μόνο της μέλημα είναι να προστατεύσει τα παιδιά της και τον εαυτό της. Τώρα η Νεσλιχάν θα γίνει κάποια άλλη…

Πρωταγωνιστούν: Hatice Sendil (Neslihan), Ismail Demirci (Murat), Sera Kutlubey (Damla), Perihan Savas (Şahika), Sefa Tantoglu (Çinar), Mina Akdin (Nehir), κ.ά.

Σκηνοθεσία: Murat Öztürk

 

Πηγή Άρθρου

Share.