Χριστίνα Σάλτη & Tasos Xiarcho: Εθελοντές για τα αδέσποτα της Save A Greek Stray

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Χριστίνα Σάλτη & Tasos Xiarcho:
Εθελοντές για τα αδέσποτα της Save A Greek Stray
Celebrity Dog Workers by PURINA®

Η Save A Greek Stray (SGS) κάνει ακόμα μία σπουδαία δράση με στόχο τη φροντίδα των αδέσποτων σκύλων, την ευαισθητοποίηση του κοινού και την προώθηση του εθελοντισμού, μέσα από μία σειρά videos με πρωταγωνιστές – έκπληξη. Στο νέο επεισόδιο «μονομαχούν» δύο επιτυχημένοι artists, η Χριστίνα Σάλτη και ο Tasos Xiarcho, που έχουν εκφράσει και δημόσια την αγάπη τους για τους σκύλους.

Η δράση Celebrity Dog Workers by PURINA® «ξετυλίγεται» μέσα από μία σειρά αυτοτελών επεισοδίων, που «ανεβαίνουν» στo κανάλι της Panik Records και στο κανάλι της Save A Greek Stray στο YouTube,  με παρουσιάστρια την Konnie Metaxa και με τη συμμετοχή προσώπων από τον ευρύτερο χώρο της showbiz. Στο πλαίσιο αυτό, οι celebrities επισκέπτονται τον όμορφο χώρο του καταφυγίου της Save A Greek Stray στον Ωρωπό, όπου αδέσποτα σκυλάκια περιθάλπονται, φροντίζονται και προωθούνται προς υιοθεσία και, μέσα από ευφάνταστα challenges, μαθαίνουν τις δουλειές που κάνουν καθημερινά οι εθελοντές της φιλοζωϊκής οργάνωσης.

Η Χριστίνα Σάλτη, η ταλαντούχα τραγουδίστρια που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με τα singles και τις εμφανίσεις της και ο Tasos Xiarcho, που έχει κλέψει τις εντυπώσεις ως χορογράφος, χορευτής και τραγουδιστής, έφεραν εις πέρας τα challenges, βάζοντας με αυτόν τον ξεχωριστό τρόπο το δικό τους λιθαράκι στο έργο της Save A Greek Stray, στέλνοντας το μήνυμα του να υιοθετούμε αδέσποτα αντί να αγοράζουμε και να συμμετέχουμε εθελοντικά στις σπουδαίες ενέργειές της για τα αδέσποτα.

Στο πρώτο επεισόδιο του Celebrity Dog Workers by PURINA® πρωταγωνίστησαν η Ελένη Φουρέιρα με τον Πέτρο Τσαπαρδώνη, ακολούθησαν η Κατερίνα Ζαρίφη με την Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Josephine με τον Αναστάσιο Ράμμο και η Έλενα Τσαγκρινού με τον Mike, ενώ νέα επεισόδια με αγαπημένους πρωταγωνιστές θα αποκαλυφθούν τις επόμενες εβδομάδες.

Δείτε το video:
Μέγας υποστηρικτής: PURINA®
Υποστηρικτής: Premier Shukuroglou Hellas ΑΕ με τα προϊόντα Sofcanis 

 

Λίγα λόγια για τη Save a Greek Stray
Η Save a Greek Stray τα τελευταία 10 χρόνια έχει ταχθεί στην προάσπιση των δικαιωμάτων των ζώων, καθώς και στον έλεγχο του αριθμού των αδέσποτων. Διασώζει, στειρώνει και φιλοξενεί στο καταφύγιό της ένα μεγάλο αριθμό αδέσποτων.

Web: https://www.saveagreekstray.org
Facebook: https://www.facebook.com/saveagreekstray
Instagram: https://www.instagram.com/saveagreekstray
Επικοινωνία: Βιβή Χαραλαμπίδη, [email protected]saveagreekstray.org, 2295035612

Λίγα λόγια για τη PURINA®
Στην PURINA® αγαπάμε τα κατοικίδια και πιστεύουμε στα οφέλη που φέρνουν στους ανθρώπους που τα αγαπάνε και στο σύνολο της κοινωνίας. Γι’ αυτό περισσότερα από 85 χρόνια τώρα, είμαστε αφοσιωμένοι στη δημιουργία θρεπτικών τροφών υψηλής ποιότητας για κατοικίδια, για να βοηθήσουμε τις γάτες και τους σκύλους να έχουν μια πιο υγιή, ευτυχισμένη και μεγαλύτερη σε διάρκεια ζωή. Για να μάθετε περισσότερα για τις δεσμεύσεις μας, επισκεφθείτε το www.purina.gr.

Share.

About Author