Φοίβος Δεληβοριάς: Μία δυναμική, sold out πρεμιέρα στο «Κύτταρο» γεμάτη αλήθειες

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Φοίβος Δεληβοριάς παρουσίασε ένα τολμηρό, ρυθμικό πρόγραμμα, που ξεσήκωσε και συγκίνησε το κοινό.

Με μία δυναμική εκκίνηση άνοιξε το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου ο κύκλος των νέων παραστάσεων του Φοίβου Δεληβοριά για δεύτερη σεζόν στο «Κύτταρο».

Στον κατάμεστο χώρο της ιστορικής μουσικής σκηνής της οδού Ηπείρου, ο Φοίβος αποφάσισε φέτος να πει «Μόνο ψέματα», όμως ο ενθουσιασμός και η συγκινητική υποδοχή του κοινού ήταν πάλι η μόνη αλήθεια, καθιστώντας sold out την πρεμιέρα.

Με την εκπληκτική μπάντα του και τη σαγηνευτική Νεφέλη Φασούλη στην ερμηνεία και τα φωνητικά, ο Φοίβος Δεληβοριάς χάρισε στους φίλους του ένα απογειωτικό πρόγραμμα με τα πιο αγαπημένα τραγούδια της δισκογραφίας του, τραγούδια ιδιαίτερων δημιουργών που αγαπά σε συναρπαστικές διασκευές.

Φοίβος Δεληβοριάς - Μόνο Ψέματα - Κύ

Επίσης δοκίμασε και για πρώτη φορά επί σκηνής 8 από τα 12 τραγούδια που θα περιλαμβάνει το νέο του άλμπουμ, με άγνωστο ακόμη τίτλο, που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2020 από την Inner Ear.

Έτσι όσοι βρέθηκαν στο «Κύτταρο» μοιράστηκαν ολοκαίνουργιες υποσχέσεις, βόλτες στη Θεσσαλονίκη, ποιήματα και τους δημιουργούς τους, αυτά που μας μαθαίνουν τα παιδιά, το Σάββατο που έμοιαζε Κυριακή, ένα τραγούδι για την συγκλονιστική περίπτωση της Ελένης Τοπαλούδη, βεβαίως την πολυαναμενόμενη, εμπρηστική «Άγρια Ορχιδέα» αλλά και μία «Μπαλάντα» που ο Φοίβος θα επιθυμούσε να είναι πάντα ο επίλογος των live του από εδώ και πέρα.

Φοίβος Δεληβοριάς - Μόνο Ψέματα - Κύτταρο

Τραγούδια που παρουσιάζονται για πρώτη φορά και μόνο στο «Κύτταρο», σκοπεύουν όμως να μας ακολουθούν για χρόνια.

Η σκεπτόμενη, ακομπλεξάριστη τραγουδοποιία του Φοίβου Δεληβοριά στα καλύτερά της, σε ένα τολμηρό, ρυθμικό πρόγραμμα, που ξεσήκωσε και συγκίνησε το κοινό, αφήνοντας για μία ακόμη φορά τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η παράσταση «Μόνο Ψέματα» συνεχίζεται στο «Κύτταρο» για όλα τα Σάββατα του Φεβρουαρίου.

Φοίβος Δεληβοριάς - Μόνο Ψέματα - Κύτταρο

Φοίβος Δεληβοριάς - Μόνο Ψέματα - Κύτταρο

πηγη : hit-channel.com

Share.

About Author