Τρίτη & Φαρμακερή – Μαρία Τσάνη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ανεβαστικό, χορευτικό, σε συνεπαίρνει με τον ρυθμό του, αλλά και την εκρηκτική φωνή της Μαρίας με το μοναδικό ηχόχρωμά της, καταφέρνει από το πρώτο κιόλας άκουσμά της, να κερδίσει τις εντυπώσεις!

H Μαρία είναι 21 ετών και είναι γεννημένη στη Γερμανία. Έχει σπουδάσει παιδαγωγικό πάνω στο οποίο κιόλας εργάζεται τα τελευταία δύο χρόνια παράλληλα με την αγάπη της για το τραγούδι. Στην μουσική, ξεκίνησε την πορεία της μόλις στα 16, όπου τραγουδούσε σε διάφορες εκδηλώσεις, συνεχίζοντας αργότερα σε νυχτερινά κέντρα της Γερμανίας κάνοντας στροφή στο λαϊκό τραγούδι . Τα πρώτα βήματα της ξεκινάνε δισκογραφικά με το τραγούδι “Τρίτη Και Φαρμακερή”, έτοιμη να διεκδικήσει τα όνειρα της.

Ένα δυναμικό τραγούδι που έρχεται να πρωταγωνιστήσει σε Ελλάδα, Κύπρο και Γερμανία με τίτλο “Τριτή Και Φαρμακερή”, σε στίχους και μουσική να υπογράφει ο Κάρολου Κώστογλου! Το βίντεο κλιπ γυρίστηκε στην υπέροχη Κύπρο και συγκεκριμένα στην Λεμεσό και στην Πάφο!

Διεύθυνση Παραγωγής: Νίκος Χωρίτος Ενορχήστρωση / Προγραμματισμός: Νίκος Χωρίτος ‘Επαιξαν οι μουσικοί: Τύμπανα – Κώστας Λιόλιος Μπάσο – Μάριος Ηλία Κιθάρες – Δημήτρης Χατζηκίδης Πλήκτρα – Νίκος Χωρίτος, Κάρολος Κώστογλου Τρομπέτες – Δημήτρης Πανέλας Φωνητικά – Νεφέλη Ιγνατίου, Νίκος Χωρίτος Οι ηχογραφήσεις έγιναν στα Bk Studios από τον Αποστόλη Μαλλιά και τον Κυριάκο Αστερίου. Μίξη & Mastering : Νίκος Χωρίτος

Share.

About Author