Το υπέροχο video clip των Locomondo για την ιστορία μίας «Star»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Κούκλες φτιαγμένες με πλαστελίνη και άλλα υλικά παίρνουν ζωή και αφηγούνται την ιστορία της κοπέλας που παλεύει μάταια να πραγματοποιήσει το όνειρό της.

Ένα ξεχωριστό video clip ετοίμασαν οι Locomondo για το τραγούδι τους «Star».

Το συγκρότημα συνεργάστηκε με την Έφη Παππά για τη δημιουργία ενός stop motion μουσικού βίντεο με κούκλες. To stop motion είναι μια τεχνική animation, στην οποία τα αντικείμενα κινούνται πολύ αργά και φωτογραφίζονται καρέ – καρέ.

Στη συνέχεια η γρήγορη εναλλαγή των φωτογραφιών δημιουργεί την αίσθηση της κίνησης, ακριβώς όπως δημιουργούσαν την αίσθηση της κίνησης τα πρώτα κινούμενα σχέδια.

Η ιστορία του τραγουδιού αναφέρεται σε μια έφηβη κοπέλα που βοηθά στο συνοικιακό κομμωτήριο της μητέρας της και ονειρεύεται να γίνει μια star μέσω ενός talent show.

Οι κούκλες, φτιαγμένες με πλαστελίνη και άλλα υλικά, παίρνουν ζωή και αφηγούνται την ιστορία της κοπέλας που παλεύει μάταια να πραγματοποιήσει το όνειρό της.

«Κι έτσι ήρθε η ώρα μπροστά στους κριτές να τραγουδήσει, τρέμαν τα πόδια της μην κάνει κάνα λάθος και η καρδούλα της χτυπούσε με μανία μα η φωνούλα της παλλότανε με πάθος, ξαφνικά το πλατό απ’ τη δροσιά της, σα μαγεμένο έμοιαζε να την κοιτάζει με zoom in κοντινό η χώρα παρακολουθούσε, τα δάκρυα της όταν τους ευχαριστούσε…», τραγουδά ο Μάρκος Κούμαρης.

«Τώρα περάσανε περίπου έξι μήνες κι αυτός ο μάνατζερ τηλέφωνο δεν πήρε, τα πρωινάδικα μοιάζουν να την ξεχάσαν και η κυρά Μαίρη δάνειο ζήτησε και πήρε…»

Το τραγούδι «Star» που συμπεριλαμβάνεται στο ομώνυμο άλμπουμ των Locomondo.

πηγη : hit-channel.com

Share.

About Author