Το Ισραήλ κάνει μήνυση στη Madonna για την εμφάνισή της στην Eurovsion

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η εμφάνιση της Madonna στη φετινή Eurovision, που διεξήχθη στο Ισραήλ, πυροδότησε αμέτρητα αρνητικά σχόλια και τώρα η διάσημη τραγουδίστρια είναι επίσης αντιμέτωπη με μήνυση.

Ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας του Ισραήλ KAN, που ανέλαβε την παραγωγή του μουσικού διαγωνισμού τραγουδιού τον Μάιο, κατέθεσε μήνυση σε δικαστήριο του Τελ Αβίβ κατά των Live Nation και Live Nation Israel.

Στη μήνυση αναφέρεται πως οι εκπρόσωποι της Madonna αθέτησαν τους όρους της συμφωνίας και δεν τήρησαν τις υποσχέσεις τους σε οικονομικό επίπεδο. Σύμφωνα με τα σχετικά δικαστική έγγραφα, το KAN ζητά αποζημίωση ύψους 1.375 εκατομμυρίων σέκελ (390.000 δολάρια) από την εταιρεία ψυχαγωγίας Live Nation.

Το KAN, στη μήνυσή του, υποστηρίζει πως παρείχε στη βασίλισσα της ποπ «υλικοτεχνική υποστήριξη εκτός της παραγωγής της Eurovision», έξοδα που υποτίθεται θα κάλυπτε η ομάδα της τραγουδίστριας. Σε αυτά περιλαμβάνονταν προτζέκτορες, ακουστικά, επιπλέον βοηθοί επί σκηνής, σκηνές, προσωπικό ασφαλείας κ.α.

Ο τηλεοπτικός σταθμός σημειώνει επίσης πως η Live Nation συμφώνησε να καλύψει αυτά τα έξοδα αλλά δεν πλήρωσε ποτέ, ενώ όσες προσπάθειες έγιναν έκτοτε για να πάρουν τα χρήματα έχουν αποτύχει.

Τέλος αξίζει να αναφέρουμε πως τόσο οι παραγωγοί του KAN όσο και οι διοργανωτές της Eurovision δυσαρεστήθηκαν πολύ βλέποντας την Μαντόνα να εμφανίζει σημαίες του Ισραήλ και της Παλαιστίνης επί σκηνής, κάτι που δεν είχε γίνει στις πρόβες.

Θυμίζουμε πως την αμοιβή της Madonna στον τελικό της Eurovision κάλυψε ο Καναδο-Ισραηλινός δισεκατομμυριούχος Σίλβαν Άνταμς.

 

Πηγή: flashstars.gr

Share.

About Author