Τέλος για το “Τατουάζ” – Γιατί δεν θα υπάρξει τρίτος κύκλος;

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αυτή είναι η τηλεοπτική βόμβα. Η πιο πετυχημένη σειρά της σεζόν, Το Τατουάζ, θα ολοκληρωθεί τον Ιούνιο. Δε θα υπάρχει τρίτη σεζόν! 

Η συγκεκριμένη απόφαση πάρθηκε από την τριάδα των δημιουργώνΑνδρέα Γεωργίου, Κούλλη Νικολάου και Βάνα Δημητρίου και ανακοινώθηκε αρχικά στο κανάλι και στους ιθύνοντες σε ένα ραντεβού που είχαν την περασμένη εβδομάδα στη συνέχεια στους ηθοποιούς και τους υπόλοιπους συντελεστές, οι οποίοι ενημερώθηκαν με e-mail. 


Το e- mail έγραφε: «Μετά από έντονο προβληματισμό και πολλές συζητήσεις που κάναμε πήραμε την απόφαση το “Τατουάζ” μας να ολοκληρωθεί στον Β’ κύκλο, στα τέλη Ιουνίου 2019. Είμαστε υπερήφανοι για το αποτέλεσμα και την απήχηση που είχε η δουλειά αυτή, κάτι που χωρίς εσάς δεν θα μπορούσε να συμβεί. Ο στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε το ίδιο μεθοδικά και με τον ίδιο ζήλο μέχρι και το τελευταίο πλάνο που θα γυριστεί»! 
Τι συνέβη όμως και ολοκληρώνεται η σειρά την δεύτερη σεζόν; Σύμφωνα με ρεπορτάζ, το συμβόλαιο του Ανδρέα Γεωργίου λήγει τον Ιούνιο και κάποιοι ηθοποιοί, που έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν αναφέρει ότι δεν ήθελαν να συνεχίσουν για τρίτη χρονιά, έτσι πάρθηκε η απόφαση να μη συνεχιστεί η σειρά και τρίτη σεζόν!

Πηγή: Gossip-tv

Share.

About Author