Στέφανος Πιτσίνιαγκας – «Μίλα Της»: Το music video του σπουδαστή του «House Of Fame»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας, ο σπουδαστής του «House of Fame» που κέρδισε στην ψηφοφορία του κοινού για το music video, παρουσιάζει με εικόνα το «Μίλα Της», από την Panik Records, που εδώ και 10 χρόνια ανακαλύπτει και αναδεικνύει νέα ταλέντα.

Τα γυρίσματα έγιναν υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου και, μέσα από τις εικόνες, ο Στέφανος μεταφέρει όλο το ρομαντισμό του τραγουδιού με το δικό του τρόπο.

Το «Μίλα Της», σε μουσική Μάριου Ψιμόπουλου και στίχους Εύης Δρούτσα, είναι μία από τις μεγαλύτερες ερωτικές επιτυχίες του Σάκη Ρουβά, που ο Στέφανος ηχογράφησε στο Panik Room όταν ανακηρύχθηκε «σπουδαστής της εβδομάδας».

Ο Στέφανος, που δεν έχει προηγούμενη επαγγελματική εμπειρία στο τραγούδι, αλλά διαθέτει έμφυτο ταλέντο και έχει εξελιχθεί στη διάρκεια της μουσικής Ακαδημίας του Σκάι όπως έχουν επισημάνει η κριτική επιτροπή και οι καθηγητές, απέσπασε τις περισσότερες από τις 250.000 ψήφους που καταμετρήθηκαν στη ψηφοφορία που «έτρεξε» μέσα από το Panik Music, την ιστοσελίδα και mobile app της Panik.

 

Share.

About Author