ΣΟΚ!Αποχώρησε η Πάολα από το σχήμα με τον Σφακιανάκη!Δεν άντεχε άλλο τις ιδιοτροπίες του!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση πως η Πάολα αποχωρεί από το πολύ πετυχημένο σχήμα που ήταν φέτος με τον Νότη Σφακιανάκη.

Την είδηση έκανε γνωστή η τραγουδίστρια η οποία έγραψε στον λογαριασμό της στο instagram:

“Με μεγάλη μου λύπη θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι αποχωρώ από το Γκάζι Live δύο εβδομάδες νωρίτερα από την προκαθορισμένη ημερομηνία λήξης, παρ’όλη τη μεγάλη εμπορική επιτυχία που συνεχίζει να έχει. Δυστυχώς, οι αρχές μου και κυρίως η ψυχή μου δεν μπορούν να ανεχτούν άλλο τη συμπεριφορά και τις “ιδιοτροπίες” του κυρίου Σφακιανάκη. Είναι η πρώτη (και ελπίζω η τελευταία) φορά που δεν τελειώνω μία σεζόν αγκαλιασμένη με τον συνάδελφο καλλιτέχνη και χαρούμενη για όσα πέρασα μαζί του…”, αναφέρει η κορυφαία λαϊκή τραγουδίστρια και καταλήγει: “ευχαριστώ την επιχείρηση Μαροσούλη για την άψογη συνεργασία και όλη την αγάπη και τη στήριξη που μας έδωσε και τους 120 εργαζόμενους που είναι πλέον 120 νέοι φίλοι μου!”.

Μάλιστα όπως είναι γνωστό δυο μέρες πριν την πρεμιέρα του σχήματος είχε αποχωρήσει από αυτό ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο οποίος είχε επίσης αφήσει αιχμές εναντίον του Νότη

H επιχείρηση  μετά την ανακοίνωση της Πάολα  αποφάσισε να μην συνεχιστεί το σχήμα και σε ανακοίνωση της έγραψε:

ΘA ΘEΛAME NA EYXAPIΣTHΣOYME TOΣO TO KOΣMO ΠOY EΠEΛEΞE AYTH TH ΣEZON TO GAZI live KANONTAΣ AΛEΠAΛΛHΛA sold out, OΣO KAI TOYΣ TPAΓOYΔIΣTEΣ KAI ΣYNTEΛEΣTEΣ TOY ΠPOΓPAMMATOΣ. ΣAΣ ENHMEPΩNOYME OTI ΓIA ΠPOΣΩΠIKOYΣ ΛOΓOYΣ TΩN KAΛΛITEXNΩN, TO GAZI Live EPIΞE AYΛAIA XΘEΣ ΠAPAΣKEYH , 2 EBΔOMAΔEΣ NΩPITEPA AΠO THΝ ΠPOΓPAMMATIΣMENH ΛHΞH TΩN EMΦANIΣEΩN. 
H EΠIXEIPHΣH & TO ΠPOΣΩΠIKO TOY GAZI Live”.

Πηγή:Entertv.gr

 

.

Share.

About Author