Ο ιδιαίτερος ήχος, οι προκλητικοί στίχοι και η απρόσμενη ερμηνεία του Σάκη Ρουβά δένουν μοναδικά σε ένα upbeat τραγούδι.

Ο Σάκης Ρουβάς επιστρέφει πιο… «Αμαρτωλός» από ποτέ με ένα ανατρεπτικό τραγούδι που θα προκαλέσει αίσθηση.

O κορυφαίος Έλληνας σταρ επεκτείνει το ρεπερτόριό του με μία νέα ηχητική προσέγγιση, μία μουσική σύζευξη ετερόκλητων στοιχείων που συνθέτει ό,τι πιο διαφορετικό έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα ο ίδιος.

Τη μουσική του single «Αμαρτωλός» υπογράφουν ο Kim Diamantopoulos και ο Levianth ενώ οι στίχοι ανήκουν στους KeepItPure, μία ομάδα ταλαντούχων προσώπων που προσφέρουν στον Σάκη Ρουβά τη νεανική, φρέσκια και ανατρεπτική ματιά τους.

Ο ιδιαίτερος ήχος, οι προκλητικοί στίχοι και η απρόσμενη ερμηνεία του Σάκη Ρουβά δένουν μοναδικά σε ένα upbeat τραγούδι με hip-hop επιρροές και πινελιές – έκπληξη, που αποπνέει φρεσκάδα και ανατρέπει τα δεδομένα.

Ένα ξεχωριστό μουσικό στιλ που μόνο ένας καλλιτέχνης όπως ο Σάκης Ρουβάς θα μπορούσε να υποστηρίξει μοναδικά.

«Τώρα, άμα μείνεις θα σε κάνω να ξεχάσεις ό,τι έχεις στο μυαλό σου, εδώ και τώρα… Δώσε μου μια ευκαιρία να σε δω έστω για λίγο, πες μου μέρος, σε μία ώρα… Στο λαιμό σου τα φιλιά μου, στη ματιά σου τα όνειρά μου, τα καλύτερά σου δώρα…»

Το single «Αμαρτωλός» διαδέχεται το ρυθμικό κομμάτι «Έλα Στο Χορό», το οποίο συνοδεύτηκε από μία συναρπαστική μίνι ταινία δράσης με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου παρτενέρ του λαμπερού Σάκη Ρουβά.

Συγχρόνως ο Σάκης Ρουβάς συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις του με τον Στέλιο Ρόκκο και την Έλενα Παπαρίζου στο «Estate», από το οποίο δίνουν το δικό τους παλμό στη νυχτερινή Αθήνα κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Το νέο τραγούδι «Αμαρτωλός» κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal Music αποκλειστικά στα ψηφιακά καταστήματα και στις υπηρεσίες streaming.

 

 

 

 

ΠΗΓΗ  : hit-channel.com

Share.