Ο Κώστας Βουτσάς δε θα συνεχίσει στην παράσταση “Σμύρνη μου αγαπημένη”, λόγω χρημάτων

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τις προηγούμενες ημέρες είχε γίνει γνωστό πως ο Κώστας Βουτσάς θα πρωταγωνιστούσε στην παράσταση, “Σμύρνη μου αγαπημένη”. Μάλιστα, την ανακοίνωση του ονόματος του, έκανε και η Μιμή Ντενίση όταν βρέθηκε καλεσμένη στο Πρω1νό.

Παρόλα αυτά, ο ηθοποιός σε συνέντευξη που παραχώρησε σε γνωστό περιοδικό, αποκάλυψε πως δεν θα συνεχίσει στη παράσταση και ο λόγος είναι τα χρήματα που του πρότειναν: “Δεν θα είμαι στο καινούριο έργο της Μιμής Ντενίση. Με την οικονομική πρόταση που μου έκαναν είναι σαν να μου λένε “φύγε”. Είναι πάρα πολύ προσβλητικό αυτό για εμένα”.

Το Πρω1νό επικοινώνησε με τον Κώστα Βουτσά, ο οποίος συμπλήρωσε στα όσα ανέφερε στο περιοδικό: “Τα χρήματα που μου πρότειναν για τη συνέχεια της Σμύρνης, ήταν χρήματα που θα έπρεπε να πάρω στην αρχή της καριέρας μου. Ήταν το 1/3 της αμοιβής που έπαιρνα για την παράσταση «Σμύρνη μου αγαπημένη». Θεώρησα εξευτελιστικό το ποσό και είπα αντίο. Προφανώς θέλησαν να κάνουν οικονομία στα χρήματα των ηθοποιών. Στεναχωριέμαι πάρα πολύ για τη Μιμή μου, γιατί τη Μιμή Ντενίση την παραδέχομαι ως μεγάλο ταλέντο σε ό,τι κάνει στο θέατρο. Έχω ήδη κλείσει άλλη δουλειά στο θέατρο Λαμπέτη”.

Πηγή: Star news

Share.

About Author