Ο Διονύσης Σχοινάς στην οικογένεια της Panik Records

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σε θερμό και χαρούμενο κλίμα υπέγραψε ο Διονύσης Σχοινάς το συμβόλαιό του με την Panik Records.

Η Panik Records υποδέχεται στην οικογένειά της τον Διονύση Σχοινά.

Ο πολυτάλαντος και αγαπητός τραγουδιστής εντάχθηκε στο δυναμικό της κορυφαίας ανεξάρτητης δισκογραφικής εταιρείας, υπογράφοντας το συμβόλαιό του με τον CEO της Panik Entertainment Group, Γιώργο Αρσενάκο.

Η υπογραφή των συμβολαίων έγινε σε θερμό και χαρούμενο κλίμα, παρουσία όλης της ομάδας της Panik, που καλωσόρισε τον πολυτάλαντο καλλιτέχνη.

Από τα πρώτα του βήματα στο χώρο της μουσικής, το 1994, ο Διονύσης Σχοινάς κατάφερε να ξεχωρίσει. Δημιουργικός και αεικίνητος, αποτελεί έναν από τους διαχρονικούς και αγαπητούς Έλληνες καλλιτέχνες, με μοναδικό στιλ.

Στο ενεργητικό του έχει 12 albums και πολλά hit singles.

Στις επιτυχίες συμπεριλαμβάνονται τραγούδια όπως τα «Αν Μ’ Αγαπάς (Το Δαχτυλίδι)», «Ποτέ», «Είμαι Ακόμα Παιδί», «Συγκοινωνούντα Δοχεία», «Μου Ταιριάζεις», «Απομίμηση Αγάπης», «Μύκονος», «Τι Τρελά Μου Ζητάς», «Ταράμ Ταράμ Ταμ», «Χριστίνα», «Δε Θα Σε Αφήσω Ποτέ Μου», «Το Καλοκαίρι», «Το Πάρτι Μας», «Εδώ Στη Δουλειά» και «Ομορφαίνεις Τη Ζωή Μου».

Γιώργος Αρσενάκος - Διονύσης Σχοινάς - Panik Records

Παράλληλα, μετρά αναρίθμητες sold out εμφανίσεις και ήταν ένας από τους πρώτους που καθιέρωσαν το live clubbing, έχει συνεργαστεί με επιτυχημένους δημιουργούς και καλλιτέχνες, έχει γράψει μουσική και στίχους και έχει συνεργαστεί δύο φορές με την Disney.

Σύντομα ο Διονύσης Σχοινάς και η Panik Records θα αποκαλύψουν το πρώτο αποτέλεσμα της συνεργασίας τους, ένα τραγούδι που θα αγαπηθεί από το πρώτο κιόλας άκουσμα.

Διονύσης Σχοινάς - Panik Records

πηγη : hit-channel.com

Share.

About Author