Νατάσσα Μποφίλιου: Η live εκτέλεση του τραγουδιού «Το Αστέρι Μου» κυκλοφορεί

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πλήρης από όλες τις συγκινητικές ερμηνευτικές αποχρώσεις της Νατάσσας Μποφίλιου.

Η Νατάσσα Μποφίλιου παρουσιάζει τη live εκτέλεση του αγαπημένου τραγουδιού «Το Αστέρι Μου».

Φέτος ο παλμός των μεγάλων ανοιχτών συναυλιών μεταφέρθηκε στην καρδιά του χειμώνα, χάρη στην πιο δυναμική και επιδραστική τριάδα της ελληνικής μουσικής.

Η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος έδωσαν μια αξέχαστη, φλεγόμενη παράσταση στο «Piraeus 117 Academy», όπου συναντιούνται εκ νέου όχι μόνο με το κοινό τους, αλλά και με τον πυρήνα του έργου τους.

Αυτή η συναυλία – γιορτή με τίτλο «Εν Λευκώ», η οποία ξανασυστήνει με τόλμη τα πιο αγαπημένα τραγούδια της 15ετούς πορείας των τριών, δεν είναι τυχαίο ότι ξεκινά με το τραγούδι «Το Αστέρι Μου» από το δίσκο «Εισιτήρια Διπλά» που κυκλοφόρησε πριν ακριβώς δέκα χρόνια, το 2010.

Πλήρης από όλες τις συγκινητικές ερμηνευτικές αποχρώσεις της Νατάσσας Μποφίλιου, η live εκτέλεση του τραγουδιού «Το Αστέρι Μου», ένα από τα διαχρονικά αγαπημένα που δεν είχε συμπεριληφθεί στο live album «Μπελ Ρεβ», κυκλοφορεί τώρα από την Cobalt Music.

Λίγες μέρες πριν την τελευταία εκρηκτική συναυλία της Νατάσσας Μποφίλιου στο «Piraeus 117 Academy», που είναι προγραμματισμένη για τις 20 Φεβρουαρίου, η live εκδοχή του «Το Αστέρι Μου» κυκλοφορεί συνοδευόμενη από ένα video clip ενδεικτικό της ανεπανάληπτης ενέργειας που έζησαν οι χιλιάδες θεατές στις τρεις πρώτες sold out ημερομηνίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Το video clip για του «Το Αστέρι Μου» σε σκηνοθεσία Χρήστου Γκίνη, εγκαινιάζει με τον πιο χαρακτηριστικό των προθέσεων τρόπο το νεοσύστατο κανάλι της Νατάσσας Μποφίλιου στο YouTube.

Ταυτόχρονα μηδενίζει τον χρόνο που ξεκινά να μετρά αντίστροφα μέχρι το πολυαναμενόμενο νέο άλμπουμ των τριών, που θα κυκλοφορήσει το ερχόμενο φθινόπωρο.

πηγη : hit-channel.com

Share.

About Author