«Μόνο Σ’ Αγαπάω»: Ακούστε το νέο single του Πάνου Κιάμου σε μουσική Γιώργου Σαμπάνη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το «Μόνο Σ’ Αγαπάω» έρχεται να μας ταξιδέψει ερωτικά.

Ένα ακόμη τραγούδι του Πάνου Κιάμου με όλα τα συστατικά της επιτυχίας έρχεται να συμπληρώσει τον πιο επιτυχημένο δίσκο της καριέρας του.

Σε μουσική του υπερταλαντούχου Γιώργου Σαμπάνη και σε στίχο του λαϊκού ποιητή Νίκο Γρίτση, το «Μόνο Σ’ Αγαπάω» έρχεται να μας ταξιδέψει ερωτικά.

Ο Πάνος Κιάμος σε αυτόν το δίσκο από τη μία τραντάζει την Ελλάδα ως «Κιάμος» με χορευτικά singles γεμάτα ενέργεια, όπως τα «Θέλω Να Σε Ξαναδώ», «Αυτό Να Το Θυμάσαι» κι από την άλλη ερμηνεύει συγκλονιστικές μπαλάντες που αγγίζουν τις καρδιές μας με την ξεχωριστή ερμηνεία του «Πάνου», όπως το «Μόνο Σ’ Αγαπάω» και τα singles «Χαρταετός», «Αλλού Εσύ», «Τάσεις Φυγής».

Το επόμενο single του Πάνου Κιάμου κυκλοφορεί από σήμερα σε όλα τα ραδιόφωνα.

«Στα μάτια σου ο ήλιος θα χαθεί, στα μάτια σου θα σβήσουνε τα φώτα… Αδιάφορα περνούν τα γεγονότα, αδιάφορα περνάει κι η ζωή… Στα μάτια σου οι σκέψεις σταματούν, τα λόγια παύουν να ‘χουν σημασία, τα πάντα γύρω χάνουν την αξία, στα μάτια σου που πρωταγωνιστούν», τραγουδά ο Πάνος Κιάμος.

«Εύκολα το σ’ αγαπάω δε θα το ξεστόμιζα, είσαι κάτι παραπάνω απ’ αυτό που νόμιζα… Μόνο σ’ αγαπάω, μόνος πολεμάω και στο πλάι μου κανείς… Μόνος αρρωσταίνω, μόνος περιμένω, μα δεν πρόκειται να ‘ρθεις…»

Την παραγωγή και την ενορχήστρωση έκανε ο Χρήστος Σούμκα.

Το single «Μόνο Σ Αγαπάω», όπως κι ολόκληρο το άλμπουμ «Πάνος Κιάμος», κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

πηγη : hit-channel.com

Share.

About Author