ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Ανεπανάληπτη επίδοση κορυφής για το «Γιατί»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το «Γιατί» παραμένει απρόσκοπτα στην πρώτη θέση των ραδιοφωνικών μεταδόσεων!

Μία τεράστια επιτυχία δίχως προηγούμενο πρόσθεσαν στο ενεργητικό τους οι ΜΕΛΙΣΣΕΣ. Η διασκευή τους στο «Γιατί» των Πυξ Λαξ βρίσκεται στην κορυφή του επίσημου Airplay Chart για περισσότερο από τρεις μήνες.

Το κορυφαίο ελληνικό συγκρότημα έγραψε ιστορία καθώς συμπλήρωσε 15 εβδομάδες στην πρώτη θέση, τόσο στο ελληνικό όσο και στο ξένο ρεπερτόριο, σύμφωνα με το επίσημο IFPI Airplay Chart του Media Inspector.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ένα ελληνικό τραγούδι κατέχει την πρώτη θέση γι’ αυτό το χρονικό διάστημα στο μικτό Airplay Chart την τελευταία τριετία.

Συγχρόνως, η διασκευή του «Γιατί» από τις ΜΕΛΙSSES ισοφάρισε στο ελληνικό Airplay Chart την τρίτη καλύτερη επίδοση των τελευταίων τριών ετών, σημειώνοντας το ίδιο ρεκόρ που έχουν πραγματοποιήσει τα «Ξημερώματα» του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Επόμενος στόχος είναι το «Γιατί» να ισοφαρίσει ή ακόμα και να ξεπεράσει το «Θυμάμαι» του Παντελή Παντελίδη, που βρέθηκε 16 εβδομάδες στο Νο. 1 του ελληνικού Airplay Chart και το «Η Επιμονή Σου» της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, που κυριάρχησε 18 εβδομάδες στην κορυφή των ραδιοφωνικών μεταδόσεων για το ελληνικό ρεπερτόριο.

Παράλληλα, τα δύο videos του τραγουδιού στο YouTube έχουν ξεπεράσει αθροιστικά τα 20 εκατομμύρια προβολών.

Την ίδια ώρα, οι ΜΕΛΙSSES συνεχίζουν για τέταρτη σεζόν επιτυχίας τις sold out εμφανίσεις τους στο «BOX Athens», κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ενώ κάθε Κυριακή μεταφέρουν τη μουσική τους και το κέφι τους στο «Barbarella Live Party» της Θεσσαλονίκης.

Πηγή: hit – channel

Απολαύστε το τραγούδι εδώ:

Share.

About Author