Η Κόνι Μεταξά ήταν μια από τις καλεσμένες που φιλοξένησε στην εκπομπή της η Ελεονώρα Μελέτη. Η κόρη του Λευτέρη Πανταζή μίλησε μεταξύ άλλων για τον πρόσφατο χωρισμό της και αποκάλυψε τις αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει. 

«Έχω χωρίσει. Τι να γίνει… αυτά που πάντα γίνονται στις σχέσεις», είπε χαρακτηριστικά. Αναφερόμενη στις πλαστικές επεμβάσεις αποκάλυψε πως έχει «πειράξει» τα χείλη και το στήθος της, λέγοντας πως έχει κάνει πλαστική αλλά πλέον θέλει να το αφαιρέσει.

Η Κόνι μίλησε επίσης για τις ανασφάλειές της, τα σχόλια που δέχεται στα social media, πώς τα αντιμετωπίζει αλλά και πιο είναι το δυνατό σημείο του χαρακτήρα της.

«Όλοι άνθρωποι όταν κοιταζόμαστε, κοιτάμε τις λεπτομέρειες. Δεν έχει υπάρξει φορά που να πω δεν μου αρέσει μια φωτογραφία, από μικρή βγάζω τις ανασφάλειες μου για να συνδεθώ με αυτές. Αυτοσαρκάζομαι και μετά το βλέπω κι εγώ με χιούμορ δεν ξέρω τι δεν μου αρέσει. Δυνατό μου σημείο θεωρώ το χιούμορ μου», είπε και αναφέρθηκε στα σχόλια που της γίνονται στα social media.

«Αν κάποιος μου στείλει ερωτικό μήνυμα δεν απαντώ γιατί αυτό που βλέπουν δεν είναι η Κόνι. Στα αρνητικά σχόλια δεν απαντάω γιατί θέλω να τους δείξω πόσο κακοί είναι. Δεν με πληγώνουν αλλά από εγωισμό δεν πληγώνομαι», είπε ενώ αναφέρθηκε και στις διατροφικές διαταραχές που πέρασε κατά την εφηβεία.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Share.