Κωνσταντίνος Αργυρός: Το ευφάνταστο video του «Αποχωρώ» εξερευνά το συναίσθημα της απώλειας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το συναίσθημα της απώλειας όπως το βιώνουν διαφορετικοί άνθρωποι αποτυπώνει το lyric video του «Αποχωρώ».

Ένα πρωτότυπο lyric video ετοίμασε ο Κωνσταντίνος Αργυρός για να συνοδεύσει το «Αποχωρώ».

Η δυναμική μπαλάντα αποτελεί το νεότερο single του σαρωτικού άλμπουμ «Το Κάτι Παραπάνω» του δημοφιλούς καλλιτέχνη, μία δισκογραφική δουλειά που έχει σημειώσει με τα τραγούδια της ανεπανάληπτη επιτυχία στα ραδιόφωνα έχει συγκεντρώσει δεκάδες εκατομμύρια προβολών στο YouTube.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart έχουν εμφανιστεί συνολικά τους τελευταίους μήνες 9 από τα 14 τραγούδια του πλατινένιου δίσκου «Το Κάτι Παραπάνω», ενώ τέσσερα από τα τραγούδια του έχουν αντικρίσει την πρώτη θέση των ραδιοφωνικών μεταδόσεων.

Αναμφισβήτητα πρόκειται για είναι ένα εντυπωσιακό επίτευγμα που δεν έχει πλησιάσει κανένα άλλο άλμπουμ της ελληνικής δισκογραφίας τα τελευταία χρόνια.

Το «Αποχωρώ» διαθέτει μόλις εκείνες τις προδιαγραφές που θα του επιτρέψουν να έδωσε συνέχεια στο προσωπικό σερί επιτυχιών του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Ο πιο επιτυχημένος λαϊκός τραγουδιστής της γενιάς του συνάντησε στο στούντιο τον καλό του φίλο ΝΙΝΟ Ξυπολιτά, ο οποίος υπέγραψε τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού.

Το «Αποχωρώ» αποκτά ένα lyric video κινηματογραφικής αισθητικής σε σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Κωστελίδη και της Bodega Visuals, που αποτυπώνει το συναίσθημα της απώλειας όπως το βιώνουν διαφορετικοί άνθρωποι.

Το lyric video του «Αποχωρώ» κυκλοφορεί λίγες μέρες μετά την ολοκλήρωση των εμφανίσεων του Κωνσταντίνου Αργυρού στο «Fantasia». Ο αγαπημένος καλλιτέχνης ετοιμάζεται πλέον αποσκευές για τη Θεσσαλονίκη και το «Club Vogue», στο οποίο θα συνεχίσει τις εμφανίσεις του από τις 6 Μαρτίου.

Το single «Αποχωρώ» και το άλμπουμ «Το Κάτι Παραπάνω» κυκλοφορούν από την Panik Platinum.

πηγη  : hit-channel.com

Share.

About Author