Κατερίνα Καινούργιου – Φωτεινή Πετρογιάννη: Ποιος είναι ο λόγος για το τέλος της φιλίας τους;

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Φωτεινή Πετρογιάννη, σε συνέντευξή της, μεταξύ άλλων, μίλησε για το τέλος της φιλίας της με την Κατερίνα Καινούργιου. «Ήρθαμε πολύ κοντά, κάναμε παρέα, λέγαμε τα δικά μας, τα εσώψυχά μας. Εντάξει, η αλήθεια είναι ότι κάτι πολύ συγκεκριμένο μας απομάκρυνε, έσπασε αυτόν τον δεσμό μεταξύ μας. Παρ’ όλα αυτά, την έχω πολύ θετικά στο μυαλό μου και νομίζω το ίδιο κι εκείνη», είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμα, αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Γιώργο Λιάγκα στον Party fm, λέγοντας: «Ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος για τον οποίο δεν έχω μιλήσει και πολύ καλά γι’ αυτόν στο παρελθόν – σχολιάζοντας πάντα τηλεοπτικές του στιγμές. Η αλήθεια όμως είναι ότι κάθε μέρα που περνάω επαγγελματικά μαζί του μου επιβεβαιώνει τον κανόνα που λέει ότι αν δεν γνωρίσεις τον άλλο καλά, δεν μπορείς να ξέρεις τίποτα για εκείνον. Είναι ένας γλυκύτατος άνθρωπος και γελάμε πολύ, και με ανοιχτά και με κλειστά μικρόφωνα. Σίγουρα έχουμε και τις κακές μας μέρες, αλλά κατά βάση έχουμε ταιριάξει».

Με τον Γιώργο Λιάγκα, ωστόσο, πιστεύει ακράδαντα ότι θα μπορούσαν να γίνουν φίλοι, παρότι, όπως εξομολογήθηκε, είναι επιφυλακτική πλέον με τους ανθρώπους που βρίσκονται στον ίδιο επαγγελματικό χώρο. «Δεν έχω κάνει φιλίες δυνατές από αυτή τη δουλειά. Υπάρχει ανταγωνισμός στον χώρο μας. Είμαι όμως ανοιχτή στο να κάνω παρέα και να γνωρίσω καλύτερα τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζομαι ή συναντάω στον δρόμο μου. Πιστεύω ότι υπάρχει πάντα εκείνο το “να βγάλει ο ένας το μάτι του άλλου”. Ξέρω ότι αυτό που σκέφτομαι δεν είναι σοφό, ίσως το κάνω για να προστατεύσω τον εαυτό μου», επεσήμανε.

Πηγή: People

Share.

About Author