Καίτη Γαρμπή – Φοίβος Το δίδυμο των αξέχαστων επιτυχιών επέστρεψε

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Καίτη Γαρμπή αποκαλύπτει την πολυαναμενόμενη συνεργασία της με το  Φοίβο στο ολοκαίνουργιο τραγούδι «Ήλιος Δε Βγαίνει Αν Δεν Πεις Καλημέρα».

Είναι χωρίς ίχνος αμφιβολίας από τα πιο ταιριαστά δίδυμα της ελληνικής δισκογραφίας τα τελευταία 25 χρόνια. Η Καίτη Γαρμπή και ο Φοίβος μας χάρισαν επιτυχίες που έμειναν ανεξίτηλα γραμμένες στο χρόνο και χαρακτήρισαν μία ολόκληρη εποχή.

Τραγούδια όπως τα «Θα Μελαγχολήσω», «Ιεροσυλία», «Χαμένα», «Το Κάτι», «Κόλαση», «Ναι, Υπάρχω Εγώ», «Όλη Μου Η Στεναχώρια» και πολλά ακόμα παραμένουν δημοφιλή και αγαπημένα μέχρι σήμερα και αποτελούν σημείο αναφοράς για τη δεκαετία του 1990.

19 χρόνια χωριστά ήταν πολλά.

Η επιθυμία ήταν κοινή και με δεδομένη τη χημεία που υπάρχει μεταξύ τους, την αλληλοεκτίμηση και τον αλληλοσεβασμό, η Καίτη Γαρμπή και ο Φοίβος συναντήθηκαν ξανά στο ίδιο στούντιο. Το αγαπημένο δίδυμο θυμήθηκε όλες τις υπέροχες στιγμές του παρελθόντος και ξεκίνησε να γράφει ένα καινούργιο κεφάλαιο στην άκρως επιτυχημένη συνεργασία του.

Τη δισκογραφική επανασύνδεσή τους που σηματοδοτεί,είναι μία ρούμπα με τίτλο «Ήλιος Δε Βγαίνει Αν Δεν Πεις Καλημέρα». Ο Φοίβος υπογράφει τη μουσική και τους στίχους και η Καίτη Γαρμπή ερμηνεύει με τον δικό της μοναδικό τρόπο το τραγούδι.

Το τραγούδι απέκτησε μορφή με τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Γιάννη Παπαδάκου. Στο video clip η Καίτη Γαρμπή αφηγείται τις εντάσεις στη σχέση ενός ζευγαριού.

Το «Ήλιος Δε Βγαίνει Αν Δεν Πεις Καλημέρα» κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

Απολαύστε το υπέροχο τραγούδι εδώ:

πηγή: hit – channel

Share.

About Author