Η Μαίρη Λίντα μιλάει μέσα από το γηροκομείο για όλη τη ζωή της!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μια εξομολόγηση που μας συγκίνησε ιδιαίτερα…

«Γιατί χωρίσαμε; Εγώ φταίω! Δεν υπάρχουν τέτοιες αγάπες σήμερα».

«Ήταν φίρμα ο Χιώτης. Εγώ, τότε έβγαινα. Ήμουν 11 – 12 χρόνων», λέει η Μαίρη Λίντα με νοσταλγία, μιλώντας για την πρώτη συνάντησή τους στο πάλκο.  Κάποια χρόνια αργότερα οι δυο τους ξαναστναντήθηκαν και έτσι ξεκίνησε μια παθιασμένη σχέση, γεμάτη έρωτα, που κατέληξε σε διαζύγιο και έναν αμαετάκλητο χωρισμό.

Όπως και η πρώτη έτσι και η τελευταία συνάντηση του ζευγαριού έγινε στο πάλκο, όπως λέει η ίδια,  στο διάσημο νυχτερινό κέντρο εκείνης της εποχής το «Σεραφίνο». “Ο κόσμος φώνάζει στον Χιώτη «φίλησέ τη» κι εκείνος, πετάει το μπουζούκι και φεύγει. Αν με είχε φιλήσει θα ήμασταν μαζί. Τότε ήταν η τελευταία φορά που τον είδα”, εξομολογείται.

«Το μόνο που λείπει από τη ζωή μου και θα λείπει για πάντα, είναι ο Χιώτης», ομολογεί με το ίδιο πάθος όπως τότε, στα «Προσωπικά» με την Έλενα Κατρίτση. Η κυρία του ελληνικού τραγουδιού  γύρισε το χρόνο πίσω και μίλησε μέσα παό τη ψυχή της για τον μεγάλο έρωτα της ζωής της, αυτόν με τον οποίο μεσουράνησε. Μισό αιώνα μετά  από τον θάνατο του Χιώτη , η Μαίρη Λίντα εξακολοθεί να γυρίζει στο μυαλό της τα ίδια ερωτήματα: «Γιατί χωρίσαμε; Εγώ φταίω! Δεν υπάρχουν τέτοιες αγάπες σήμερα».

Σχετικά με την πρόσφατη περιπέτεια της και το γιατί επέλεξε να ζει στο Γηροκομείο Αθηνών, είπε: «Το ήθελα εγώ και ήρθα εδώ, δεν με πίεσε κανείς. Η αλήθεια είναι ότι ήμουν πολύ άσχημα χτυπημένη στο σπίτι μου μέσα και παραλίγο να μη ζούσα, από ό,τι μου είπε η κόρη μου που είδε τη σκηνή. Έπεσα με το κεφάλι και χτύπησαν όλα».

Δείτε το βίντεο με την εξομολόγηση της:

Πηγή: toc.gr

Share.

About Author