Η κατάρα της Eurovision «χτύπησε» και την Ελένη Φουρέιρα – Τι συμβαίνει;

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σύννεφα στην προσωπική ζωή της Ελένης Φουρέιρα.

Εκείνη κι ο σύντροφός της Αλμπέρτο Μποτία φαίνεται πως έχουν επιλέξει να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και λέγεται ότι ο χωρισμός τους είναι οριστικός.

Όσοι προέβλεψαν πως η σχέση του ζευγαριού δύσκολα θα κρατηθεί, εξαιτίας της απόστασης, φαίνεται να επιβεβαιώνονται. Όμως, και τα επαγ­γελματικά προβλήματα των δύο έπαιξαν ρόλο στο χωρισμό.

Μια παλαιότερη δήλωση της τραγουδίστριας είχε επίσης προκαλέσει ρωτηματικά.

«Σε αυτή τη φάση της ζωής μου η σχέση μου δεν λειτουργεί ανασταλτικά στο να κλείσω μια δουλειά. Προ­τεραιότητα έχει η καριέρα μου», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ξεκαθαρίζοντας πως απόλυτη προ­τεραιότητα στη ζωή της έχει η επαγγελματική της εξέλιξη.

Εκείνη φέτος απείχε από την αθηναϊκή νύχτα, καθώς κυνήγησε και συνεχίζει να κυνηγά μια διεθνή καριέρα, με αποτέλεσμα να έχει βεβαρημένο πρόγραμμα και έντονη καθημερινότητα. Κι ο ποδοσφαιριστής, όμως, είναι σε επαγγελματικό πυρετό, αφού έληξε η συνεργασία του με την «Αλ Χιλάλ», και παρά τις προσπάθειές του να ξαναβρεθεί σε ευρωπαϊκά γήπεδα, δεν τα κατάφερεται και παίζει ξανά στα Ηνωμένα Εμιράτα και στην «Αλ Γουαχαντά Μέκκας».

ί

 

Πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν, ότι τα επαγγελματικά προβλήματα προκάλεσαν το τέλος του δεσμού τους. Ωστόσο, κανείς από τους δύο δεν έχει διαψεύσει ή επιβεβαιώσει κάτι!

ΠΗΓΗ : gossip-tv.gr

Share.

About Author