Τη Δόμνα Κουντούρη τη γνωρίσαμε ευρέως μέσα από τη συμμετοχή της στο Fame Story 3 που προβλήθηκε στον ΑΝΤ1. Η ίδια βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Πέμπτης στο The 2Night Show και μεταξύ άλλων, μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την μανιοκατάθλιψη που πέρασε μετά το τέλος του μουσικού talent show αλλά και τα κιλά που πήρε από τα φάρμακα.

«Κοιτάζω παλιές φωτογραφίες. Πριν κάτι μέρες είχα αρρωστήσει και είχα βρει ένα βίντεο και έβλεπα Fame Story. Γέλασα πάρα πολύ. Πέρασα πολύ ωραία. Εγώ πήρα τα κιλά λόγω φαρμάκων. Κάποια φάρμακα σου ανοίγουν την όρεξη. Σου προκαλούν ακατάσχετη βουλιμία. Όταν ήμουν αδύνατη ένιωθα χοντρή. Τώρα που είμαι χοντρούλα δεν νιώθω τόσο χοντρή.

Το θέμα είναι να είσαι καλά με τον εαυτό σου και να έχεις αυτά που θέλεις. Τα κιλά δεν είναι κάτι καλό. Γιατί δεν είναι καλό για την υγεία.  Όμως ακόμη χειρότερο για την υγεία είναι να μην ευχαριστιέται το μέσα σου. Τώρα ευχαριστιέται το μέσα μου. Μαγειρεύω σπάνια», είπε, μεταξύ άλλων.

Η Δόμνα Κουντούρη μίλησε για τη μανιοκατάθλιψη αλλά και για την παραμονή της στο Δρομοκαΐτειο:  «Αφού ένιωσα εγώ καλά, θέλω να μιλήσω για αυτό που πέρασα, θέλω να ενημερώσω και να βοηθήσω τους ανθρώπους που περνάνε κάτι αντίστοιχο. Πρέπει να μιλάμε ανοιχτά για αυτά τα πράγματα και ιδιαιτέρως άνθρωποι που τα έχουμε βιώσει γιατί είμαστε πιο πειστικοί. Δεν εξαφανίστηκε κανείς από δίπλα μου όταν περνούσα δύσκολα. Είχα κάνει καλές επιλογές ανθρώπων. Είχα μανιακό επεισόδιο, έχασα τη λογική μου, ξέφυγα εντελώς. Είχα υπερδιέργεση, δεν μπορούσα να περπατήσω σταθερά σε ένα σημείο, περπατούσα σε όλη την Αθήνα ξυπόλητη. Μετά αναλογίστηκα το παρελθόν μου και ήμουν άνθρωπος που είχα μια μανία. Δεν κουραζόμουν, μπορεί να ήμουν στο στούντιο μία βδομάδα, χωρίς να κοιμάμαι, μόνο με καφέ και τυρόπιτα. Δεν είναι φυσιολογικό».

«Στο Δρομοκαΐτειο είναι άθλια. Δεν είναι συνθήκες για ανθρώπους αυτές. Να είσαι καλά, εκεί μέσα θα τρελαθείς. Δεν είναι κατάλληλες οι συνθήκες ούτε για αυτούς που δουλεύουν, ούτε για αυτούς που κάνουν θεραπείες. Στις έξι μέρες μάζεψα τους γιατρούς, τους είπα πως δεν είμαι τρελή. Υπογράψτε να φύγω γιατί θα τρελαθώ. Αν δεν υπέγραφαν θα την έκανα. Θα δραπέτευα. Χάρη τους έκανα που ήθελα να φύγω», ανέφερε ανάμεσα σε άλλα.

Πηγή: Gossiptv.gr

Share.