Επιστρέφει και απαντά στις φήμες για την προσωπική της ζωή & τον πόλεμο που δέχθηκε από τα media

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μετά από καιρό, η Μαρί Κωνσταντάτου επιστρέφει και μιλά ξανά στις τηλεοπτικές κάμερες.

Η τελευταία σύζυγος του Μίνωα Κυριακού βρέθηκε στο πάρτι για την επικείμενη πρεμιέρα του θεατρικού έργου «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του» με την υπογραφή του Γιώργου Καπουτζίδη και μίλησε στην κάμερα του «Ευτυχείτε».

«Έχουν υπάρξει πολλές προτάσεις θεατρικές. Εγώ ασχολούμαι με τα βιβλία μου “Μάικ ο Φασολάκης” που κυκλοφορούν στο εξωτερικό, στα αγγλικά, στα κινέζικα και στα σέρβικα. Μέχρι στιγμής με καλύπτει αυτό» τόνισε η Μαρί Κωνσταντάτου.

Σχετικά με την προσωπική της ζωή, η ίδια απάντησε πως «είναι καλά» και αρχικά απέφυγε να πει οτιδήποτε άλλο για αυτό το θέμα. Όσο για το αν την έχει ενοχλήσει κάτι από όλα αυτά που έχουν γραφτεί για εκείνη, η Μαρί Κωνσταντάτου είπε: «Τα πράγματα που με έχουν ενοχλήσει αυτομάτως τα διαγράφω, δεν ασχολούμαι καν. Ειδικά με ανακρίβειες και κατασκευασμένες ιστορίες».

Όσο για τον πόλεμο που η ίδια είπε παλαιότερα πως δέχθηκε από τα media σχολίασε: «Ήμουν στην Ελλάδα, δεν έφυγα ποτέ και παρουσίαζαν ότι έφυγα στο εξωτερικό. Ήμουν εδώ, παραμένω εδώ και όποιος ήθελε να με βρει είχε πρόσβαση αυτομάτως. Ήξεραν πού θα με βρουν».

Πηγή: youpiii.gr

Share.

About Author