Εντυπωσιακή πρεμιέρα για Νατάσα Θεοδωρίδου, Πέτρο Ιακωβίδη και Stan!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τις πόρτες του άνοιξε το βράδυ της Παρασκευής 15/3 το ανανεωμένο Fantasia και πραγματοποίησε την λαμπερή του πρεμιέρα. Το νυχτερινό κέντρο πλημμύρισε από νωρίς με κόσμο που επέλεξε να περάσει το βράδυ του παρέα με τρεις πολύ αγαπημένους καλλιτέχνες, μια παρέα που αποτελεί πια εγγύηση στη νυχτερινή διασκέδαση.

Το Fantasia υποδέχθηκε την υπέροχη Νατάσα Θεοδωρίδου, τον μοναδικό Πέτρο Ιακωβίδη και τον ανατρεπτικό Stan που μετά από μία τετράμηνη κι εξαιρετικά επιτυχημένη σεζόν στη Θεσσαλονίκη, δεν στέρησαν από τους θαυμαστές τους στην πρωτεύουσα να τους δουν και να τους απολαύσουν live. Η χημεία μεταξύ των καλλιτεχνών έπεισε ακόμη και τους πιο δύσκολους και χάρισε απίστευτες στιγμές.

Με ένα πλατύ χαμόγελο και ανεβασμένη διάθεση, ο Stan εμφανίστηκε στη σκηνή και τραγούδησε όλες τις μεγάλες επιτυχίες του, αφού πρώτο καλωσόρισε τον κόσμο και τον ευχαρίστησε για την μαζική προσέλευσή του στην πρεμιέρα τους. Ο τραγουδοποιός έκανε αυτό που γνωρίζει καλά, διασκέδασε τον κόσμο και μοίρασε απλόχερα διασκέδαση!

Όταν η Νατάσα Θεοδωρίδου πάτησε το πόδι της σκηνή, το χειροκρότημα ήταν ένθερμο και τεράστιο. Η σπουδαία τραγουδίστρια με την τεράστια καριέρα, ερμήνευσε παλιές και νεότερες επιτυχίες της και ο κόσμος έδειχνε να το απολαμβάνει με την ψυχή του. Χορός, κέφι και συναισθήματα ήταν μόνο μερικά από τα στοιχεία του προγράμματός της που καθήλωσε τους θαμώνες!

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν επίσης οι Κυριάκος Γεωργίου, Ανδρομάχη Κοκτσίδη και Μιχάλης Καραγκούνης.

 

Πηγή: tralala.gr

Share.

About Author