Εκλογές: Ποιος επώνυμος παρουσιαστής και ποιος διάσημος τραγουδιστής “κατεβαίνουν” υποψήφιοι;

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στον πολιτικό στίβο και ο Γρηγόρης Γκουντάρας. Ο δημοσιογράφος αποφάσισε να βάλει υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Σαρωνικού με τον συνδυασμό του Γιώργου ΣωφρόνηΣαρωνικός Αύριο«. Την αποκάλυψη, ωστόσο, δεν την έκανε ο ίδιος, αλλά η σύζυγός του, Νάταλι Κάκκαβα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. «Πάντα ο Σαρωνικός ήταν στην καρδιά μου,γι’ αυτό Γρηγόρη μου γίνε ο χτύπος του… Καλή επιτυχία…Πάμε γερά #σαρωνικός αύριο», σχολίασε στη λεζάντα που την συνόδευε. Η επιλογή του συγκεκριμένου δήμου, φυσικά, δεν είναι τυχαία, αφού το ζευγάρι διαθέτει εξοχικό σπίτι εκεί και φροντίζει να επισκέπτεται το συγκεκριμένο μέρος σε κάθε ευκαιρία.

Και ο Γιώργος Τσαλίκης στην πολιτική! Κατεβαίνει υποψήφιος σε Δήμο

“Να αφήσουμε ένα επιπλέον αποτύπωμα αγάπης και δημιουργίας σε έναν από τους πιο σημαντικούς δήμους της χώρας μας”.

«Να με αξιώσει ο Θεός να μου δείξει ο κόσμος την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μου δείχνεις εσύ Δήμαρχέ μου, να αφήσουμε ένα επιπλέον αποτύπωμα αγάπης και δημιουργίας σε έναν από τους πιο σημαντικούς δήμους της χώρας μας, έναν δήμο στον οποίο έχεις κάνει μαζί με την καταπληκτική ομάδα σου θαύματα! Μετά από δέκα χρόνια που το συζητάμε νιώθω έτοιμος, χαρούμενος και είμαι δίπλα σου! Καλή μας επιτυχία», ήταν το κείμενο που συνόδευε την ανάρτηση του Γιώργου Τσαλίκη στον λογαριασμό του στο Instagram.

Ο τραγουδιστής έκανε τον αιφνιδιασμό και αποφάσισε να μπει στην ενεργό δράση στον Δήμο Περιστερίου, αν και ο ίδιος μαζί με την οικογένειά του διαμένει στα Μελίσσια.  Οι δεσμοί που τον συνδέουν όμως με το Περιστέρι είναι στενοί και μακρόχρονοι, αφού η σύζυγός του Δώρα έχει εκεί τις ρίζες της, το πατρικό της σπίτι βρίσκεται στον Άγιο Αντώνιο, εργάζεται εκεί και η οικογένειά της έχει ζεστές σχέσεις με τον Ανδρέα Παχατουρίδη. Μάλιστα, ο Ανδρέας Παχατουρίδης ήταν δίπλα στην οικογένεια με τον χαμό του αδερφού της Δώρας, οποίος αναπαύεται στο κοιμητήριο του Δήμου.  

Δεκάδες ήταν εκείνοι που έσπευσαν να τον συγχαρούν και να δηλώσουν τη στήριξή τους στο πρόσωπό του.

Πηγή: toc.gr

Share.

About Author