Είδηση Βόμβα!Ποιος συντελεστής αποχώρησε από την εκπομπή της Δέσποινας Βανδή, “My Greece”;

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Tα βρόντηξε και έφυγε ο Βαγγέλης Περρής από την ταξιδιωτική εκπομπή της Δέσποινας Βανδή στο Open.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Στέφανου Κωνσταντινίδη, ο δημοσιογράφος δεν ήταν από την αρχή στην εκπομπή. Ήρθε στην πορεία για να αναλάβει την επιμέλεια της εκπομπής, δηλαδή το «σενάριο» και τη γενικότερη οργάνωση του «My Greece».

Τι συνέβη όμως και αποφάσισε να φύγει; «Μαζί με τον Κώστα Καπετανίδη μόνταρε την εκπομπή και δίνουν τον σκληρό δίσκο ώστε να παίξει στον αέρα.Όταν το πρώτο επεισόδιο προβλήθηκε, ο Βαγγέλης Περρής διαπίστωσε πως η εκπομπή που είχε παραδώσει ήταν εντελώς διαφορετική από αυτή που έπαιξε στον αέρα».

Η επέμβαση αυτή αλλά και το γεγονός ότι ο Βαγγέλης Περρής δεν ενημερώθηκε, φέρεται να τον ενόχλησαν, με αποτέλεσμα να πάρει την απόφαση να αποχωρήσει.

Aπό το κανάλι δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση προς το παρόν, ωστόσο ο Βαγγέλης Περρής μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, έκανε ένα πολύ αιχμηρό σχόλιο για το Open, γράφοντας:

“Τα παλιά χρόνια υπήρχε το ΟΛΑ ΜΠΙΠ… Το ΟΛΑ ΜΠΑΧΑΛΟ… Το ΟΛΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ…Tώρα υπάρχει το ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ! Αυτή ήταν η έμπνευση του OPEN για τη νέα του εκπομπή”.

Πηγή: Fthis.gr

Share.

About Author