Μουσική που μαγεύει, στίχοι που αγγίζουν και μία ερμηνεία που καθηλώνει είναι το τρίπτυχο του «Δυο Ζωές».

Ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο καλύτερος λαϊκός τραγουδιστής της γενιάς του, κυκλοφορεί το νέο τραγούδι του με τίτλο «Δυο Ζωές».

Μετά το δυναμικό λαϊκό τραγούδι «Τώρα Τι Να Το Κάνω», που κατέλαβε την πρώτη θέση των ραδιοφωνικών μεταδόσεων, ο δημοφιλής καλλιτέχνης επανέρχεται με ένα διαφορετικό άκουσμα.

Το «Δυο Ζωές» έχει τη στόφα σπουδαίου τραγουδιού και διαχωρίζει τη θέση του Νίκου Οικονομόπουλου στο ελληνικό πεντάγραμμο. Είναι ένα ερωτικό ζεϊμπέκικο με νοσταλγικές τάσεις, αλλά μπολιασμένο με αντίληψη που δίνει άλλη μορφή στο συγκεκριμένο μουσικό ύφος, το ζεϊμπέκικο, το οποίο είναι αναπόσπαστο κομμάτι της λαϊκής μουσικής.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος αποδεικνύει ότι δε διστάζει να ανανεώνει τις μουσικές φόρμες, αποτελώντας το μοναδικό καλλιτέχνη της εποχής μας που το τολμά με χαρακτηριστική ευκολία.

Καθοριστικής σημασία είναι η στήριξη των κατάλληλων συνεργατών που έχουν τη δεξιότητα να επιτύχουν αυτόν το στόχο. Στην προκειμένη περίπτωση, ο αγαπημένος τραγουδιστής μοιράστηκε το όραμά του με το Γιώργος Σαμπάνης και την Ελένη Γιαννατσούλια, δύο δημιουργούς που του έχουν χαρίσει πλήθος επιτυχιών.

Ο Γιώργος Σαμπάνης δε σταματά να εκπλήσσει με τις επιλογές του ως συνθέτης. Έχοντας συνεργαστεί με τον Νίκο Οικονομόπουλο σε τραγούδια με ποικίλους ήχους, από το «Πού Θα Με Πας» και το «Τρύπα Στην Καρδιά» μέχρι το «Είναι Κάτι Λαϊκά» και «Για Κάποιο Λόγο», ο ταλαντούχος τραγουδιστής – τραγουδοποιός έγραψε αυτή τη φορά ένα μοναδικό στο είδος του ζεϊμπέκικο.

Η Ελένη Γιαννατσούλια, η οποία έχει χαρίσει στον Νίκο Οικονομόπουλο επιτυχίες που έχουν αποτελέσει ορόσημο για την καριέρα του, όπως τα τραγούδια «Για Κάποιο Λόγο», «Είναι Κάτι Λαϊκά», «Εννοείται», «Εξαιτίας Σου», «Ώρα Να Πηγαίνω», «Για Χίλιους Λόγους», «Δεν Είσαι Εντάξει», «Τι Θα Κάνω Με Σένα», «Μου ’Πε Μια Ψυχή» κ.ά., δίνει ξανά τον καλύτερο εαυτό της.

Μουσική που μαγεύει, στίχοι που αγγίζουν και μία αμίμητη ερμηνεία που καθηλώνει με τη βελούδινη φωνή του Νίκου Οικονομόπουλου.

Στην ηχογράφηση συμμετείχαν επίσης ιδιαίτερα έμπειρα άτομα όπως ο Γιάννης Δουλάμης (διεύθυνση παραγωγής), ο Κώστας Καλημέρης (μουσική παραγωγή, ηχογράφηση, μίξη), o Ευριπίδης Ζεμενίδης (κιθάρες), ο Μανώλης Καραντίνης (μπουζούκι), ο Άκης Δείξιμος (φωνητικά) και άλλοι, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν για να εγγυηθούν την ποιότητα και την αρτιότητα του αποτελέσματος.

Το «Δυο Ζωές» κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

Πηγή: hit- channel

Απολαύστε το τραγούδι εδώ:

Share.