Αντώνης Ρέμος: Η ηλικία, η κόρη του και η… τηλεοπτική εκπομπή, που σχεδιάζει να κάνει!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Αντώνης Ρέμος μίλησε στην εκπομπή Στη φωλιά των Κου Κου και στον Στέφανο Κωνσταντινίδη για την καθημερινότητα με την κόρη του, τα τηλεοπτικά του σχέδια και όχι μόνο…

Ο Αντώνης Ρέμος είπε χαρακτηριστικά: «Είμαι 49, τώρα γίνομαι 50… Ο Ρέμος είναι τραγουδιστής των ανθρώπων που αγαπάνε τα τραγούδια του. Κάποιες στιγμές νιώθω ότι έχω από κάτω το μισό ΑΕΠ της Ελλάδας και όχι μόνο. Μιλάμε για ανθρώπους που έχουν πολύ μεγάλη οικονομική επιφάνεια και όχι Έλληνες μόνο, και ξένους. Από την άλλη όμως, έχει τύχει την επόμενη μέρα να πάω στην Καβάλα, στους Αμμόλοφους και να τραγουδήσω με 10 και 15 ευρώ το εισιτήριο και να έχει από κάτω 10,000 κόσμο»!

Και τόνισε: «Πρόσφατα πήγα στη Σερβία και μου έδωσαν ένα πολύ τιμητικό βραβείο για όλα αυτά τα χρόνια που στηρίζω την ελληνοσερβική φιλία»!

Όσο για το εάν ετοιμάζει κάποια τηλεοπτική εκπομπή, ο Αντώνης Ρέμος δήλωσε:» Όλα παίζουν. Το τηλεοπτικό τοπίο κάθε φορά αλλάζει. Κάνω συζητήσεις. Θα ήθελα να κρατάω μια στιγμή τηλεοπτικής συντροφιάς μια φορά την εβδομάδα, μπορεί και πιο λίγο. Θέλω να γυρνάω πίσω τον χρόνο με συναδέλφους που θα με τιμήσουν, αν με τιμήσουν, αλλιώς θα τραγουδάω και μόνος μου»!

ΠΗΓΉ : gossip-tv.gr

Share.

About Author