Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε  σε ιδιωτικό θεραπευτήριο η μεγάλη μας ερμηνεύτρια Μαρινέλλα, μετά το  ατύχημα που είχε στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούσε!

Η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού μεταφέρθηκε εσπευσμένα από το νυχτερινό κέντρο όπου θα έδινε την τελευταία παράστασή της μαζί με τους Κώστα Μακεδόνα, Έλενα Παπαρίζου, Ήβη Αδάμου και αδελφούς Τσαχουρίδη, στο νοσοκομείο μετά από πτώση που είχε στα σκαλιά, τα οποία οδηγούσαν στο καμαρίνι της.

Επικράτησε ένας μικρός πανικός στο μαγαζί μέχρι να έρθει τελικά ασθενοφόρο και να φύγει η αγαπημένη τραγουδίστρια για το νοσοκομείο.

Εκεί, ύστερα από εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη, διαπιστώθηκε ότι είχε ράγισμα στον γοφό της, όμως δεν ήταν ακόμα σίγουροι οι θεράποντες ιατροί της αν θα την έβαζαν στο χειρουργείο. Ύστερα από νέο κύκλο εξετάσεων, η Μαρινέλλα πέρασε την πόρτα του χειρουργείου, σήμερα. Η εγχείρηση είχε 100% επιτυχία όπως διαβεβαιώνει η στενή συνεργάτιδά της Μαργαρίτα Δρούτσα.

«Η κυρία Μαρινέλλα ευχαριστεί τον κόσμο για το ενδιαφέρον και την αγάπη που έδειξε μετά το ατύχημά της. Η ίδια υποβλήθηκε σήμερα σε επέμβαση και σε δύο-τρεις ημέρες θα επιστρέψει στο σπίτι της και στις δραστηριότητές της» είπε η ίδια καθησυχάζοντας τους χιλιάδες θαυμαστές της οι οποίοι και της έστελναν τις καλύτερες ευχές τους αλλά και τη θετική τους αύρα προκειμένου όλα να πάνε καλά.

Πηγή: Entertv.gr

Share.