Ήβη Αδάμου: «Δεν έχουμε παντρευτεί με τον Μιχάλη, αλλά ζούμε σαν παντρεμένοι»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στο περιοδικό Celebrity που κυκλοφορεί παραχώρησε μια αποκλειστική συνέντευξη η Ήβη Αδάμου. Η κύπρια τραγουδίστρια που γνωρίσαμε μέσα από το X Factor σε ηλικία μόλις 16 ετών, έχει πια γίνει μανούλα και μαζί με τον σύντροφό της, Μιχάλη Κουινέλη, ζουν στην Αλεξανδρούπολη.

Η Ήβη αποκαλύπτει πόσο της λείπει η κόρη της όταν βρίσκεται για επαγγελματικές υποχρεώσεις στην Αθήνα, αν έχουν παντρευτεί με τον Μιχάλη αλλά και για την απόφαση να ζήσουν στην Αλεξανδρούπολη.

Πώς είναι η καθημερινότητά σου ως νέα μαμά;

Γεμάτη χαρά. Φυσικά, δεν έχω πια καθόλου ελεύθερο χρόνο, αλλά νιώθω πλήρης. Είμαστε πολύ τυχεροί γιατί η μικρή δεν μας έχει δυσκολέψει καθόλου. Ακόμα και στην αρχή ήταν «εύκολο» μωρό, δεν ταλαιπωρηθήκαμε. Τώρα είναι 15 μηνών, οπότε έχει πιο σταθερό πρόγραμμα.

Δυσκολεύτηκες να αρχίσεις και πάλι να δουλεύεις, γνωρίζοντας ότι θα πρέπει να βρίσκεσαι μακριά της κάποιες μέρες;

Όχι ιδιαίτερα, γιατί πλέον δουλεύουμε μόνο δύο φορές την εβδομάδα, οπότε δεν της λείπω πολύ. Βέβαια, όταν πρέπει να φύγω από την Αλεξανδρούπολη, όπου μένουμε, για περισσότερες μέρες, παίρνω και το παιδί προκειμένου με είμαστε μαζί. Διαφορετικά μένει με τον Μιχάλη.

Πώς πήρατε την απόφαση να μείνετε στην Αλεξανδρούπολη;

Η βάση του Μιχάλη ανέκαθεν ήταν στην Αλεξανδρούπολη, όπου βρίσκεται και το στούντιό του, και τον περισσότερο χρόνο δουλεύει από εκεί. Τα πρώτα χρόνια πηγαινοερχόμασταν μεταξύ Αθήνας και Αλεξανδρούπολης. Όσο ήμουν έγκυος, ζούσαμε στην Αθήνα για να είμαι κοντά στο γιατρό μου, και μερικές εβδομάδες μετά τον τοκετό εγκατασταθήκαμε, οικογενειακώς πια, στην Αλεξανδρούπολη.

Σκέφτεστε να μείνετε εκεί μόνιμα;

Προς το παρόν, πηγαινοερχόμαστε ανάλογα με τις δουλειές μας. Βέβαια, κάποια στιγμή θα πρέπει να αποφασίσουμε πού θα καταλήξουμε, αλλά δεν κάνουμε σχέδια… Όπως λένε, «όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια, ο Θεός γελάει».

Ο Μιχάλης πώς είναι ως μπαμπάς;

Τέλειος. Βοηθάει πάρα πολύ με τη μικρή και είναι δίπλα και στις δυο μας για ό,τι χρειαστούμε.

Τελικά, έχετε παντρευτεί;

Δεν έχουμε παντρευτεί, αλλά ζούμε σαν παντρεμένοι. Από τη στιγμή που υπάρχει ένα παιδί, δεν έχουμε ανάγκη τίποτα άλλο για να μας δέσει περισσότερο – τι θα μπορούσε άλλωστε! Ό,τι και να γίνει, το παιδί θα είναι πάντα ό,τι πιο σημαντικό και για τους δύο και θα είμαστε μαζί σε ό,τι το αφορά. Εάν αποφασίζαμε να κάνουμε ένα γάμο, θα ήταν για να περάσουμε καλά εκείνο το βράδυ. Κατά τα άλλα, δεν νομίζω ότι η καθημερινότητά μας διαφέρει από αυτήν ενός παντρεμένου ζευγαριού και δεν είναι κάτι που προγραμματίζουμε να κάνουμε άμεσα.

 

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο περιοδικό Celebrity.

Πηγή: tralala.gr

Share.

About Author